Ne znam, ja ne mogu da ga zamislim da ne podivlja kad Džordž počne da sipa preko njega. Crnci su to, ne smemo to da zaboravimo.
Ajde arsenale jebem li ti majku
Dobio sam 200din na Fantasynova, jel mogu to nekako da prebacim na sokerov nalog ?
Hahahahaha somi
xD
Mozes, tako sto ces otici do najblizeg uplatnog mesta, reci im korisnicko ime na fantaziju i posle kazes da hoces da bacis pare na nalog.
Hahah preveliko je cimanje za 200din, nisam armin jbg :d
sta to treba da znaci ??!
al ce luzerpul da nam se pokaki u usta
Jebem mu majku usta taman ga arsenal dao i slepci mrtvi ga prime a imao sam dobitan tiket
Просто прељепо... Кристална Палата је криптонит за усрани Лузерпул.
pa majku ti jebem dal sam siromasan kao neki prosjak
+1
Kad odigram gg3+ a 1:1 se završi ljuta govna mi se seru. Jebem ti Arsenale majku u pičku.
danas sam odigrao
arsenal daje 2 siti 2 zenit x2 vitese 1 roma 1x
kvota 5 samo je roma prosla
a sanjam sinoc pita me nikolas aj veceras na pivo, ja kazem ajde ako prodje tiket
nzm ali mislim da nikolas sebi samo kupuje najbolje stvari
R. Lopez (New York) 8.5 + L. Galloway (New York) 11.5 + R. Jackson (Detroit) 17.5 + E. Kanter (Oklahoma City) 12.5 -
http://vukajlija.com/forum/teme/68563-polako-ali-sigurno?strana=49#post_3354535
Opet na jedan gol, pa dokle bre vise
Bravo Šomikice.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Psiholog · 20. Februar 2011.
Ne znam, ja ne mogu da ga zamislim da ne podivlja kad Džordž počne da sipa preko njega. Crnci su to, ne smemo to da zaboravimo.
Ajde arsenale jebem li ti majku
Dobio sam 200din na Fantasynova, jel mogu to nekako da prebacim na sokerov nalog ?
Hahahahaha somi
xD
Mozes, tako sto ces otici do najblizeg uplatnog mesta, reci im korisnicko ime na fantaziju i posle kazes da hoces da bacis pare na nalog.
Hahah preveliko je cimanje za 200din, nisam armin jbg :d
sta to treba da znaci ??!
al ce luzerpul da nam se pokaki u usta
Jebem mu majku usta taman ga arsenal dao i slepci mrtvi ga prime a imao sam dobitan tiket
Просто прељепо... Кристална Палата је криптонит за усрани Лузерпул.
pa majku ti jebem dal sam siromasan kao neki prosjak
+1
Kad odigram gg3+ a 1:1 se završi ljuta govna mi se seru. Jebem ti Arsenale majku u pičku.
danas sam odigrao
arsenal daje 2
siti 2
zenit x2
vitese 1
roma 1x
kvota 5 samo je roma prosla
a sanjam sinoc pita me nikolas aj veceras na pivo, ja kazem ajde ako prodje tiket
nzm ali mislim da nikolas sebi samo kupuje najbolje stvari
R. Lopez (New York) 8.5 +
L. Galloway (New York) 11.5 +
R. Jackson (Detroit) 17.5 +
E. Kanter (Oklahoma City) 12.5 -
http://vukajlija.com/forum/teme/68563-polako-ali-sigurno?strana=49#post_3354535
Opet na jedan gol, pa dokle bre vise
Bravo Šomikice.