Polako, ali sigurno...

1. Boh oces kupis dzemper za preko sulje

2. Armin glupander mislio da ocu da mu pozajmim a ne poklonim

3. Ja da nosim džemper preko šulje?

4. Neki nas Sotirovic koji igra za Singapurce dao gol sa penala :D

5. sad citam nekom burazeru u gor milanovcu krava otelila petoro zdrave teladi, a meni nece kvotu 5 da da, sta ti je zivot..

6. Beni , kako cenis ovo za malo jaci ulog ? Znacilo bi mi tvoje misljenje.
    Rubio 11.5 -
    Okafor 17.5 -
    Hil 15.5 -

7. Ne da nosis brt pa ne zelim ti ja zlo samo da pomognemo coveku cenim da ima vise komada

8. Nikolase to ti je muz Katarine Sotirovic znaci to je Aleksandar Rasic dao penal

9. hahahahahah jebem ti, pa ovi Singapurci su ludi ! uhvatio sam 4+ i to na kakav nacin :D
    http://www.flashscore.com/match/I1bRHWRH/#match-summary

10. Zvezdana uooste nije toliko sigurna danas, mzt neporazen u skoplju za sada

11. Beni , kako cenis ovo za malo jaci ulog ? Znacilo bi mi tvoje misljenje.
    Rubio 11.5 -
    Okafor 17.5 -
    Hil 15.5 -

Nemam pojma brt, gde si ovu trojicu našao... Rubio mi tu najviše liči na minus, pogotovo što bi mogao manju minutažu da ima ako ovi krenu da ih deru od starta. A ova dvojica, pojma nemam, Hil igra po 35+ minuta i uzima šuteve, tako da ti se ne isplati njega da stavljaš jer bar on može da ubaci preko 20 kome hoćeš. Okafor opet ne znam, dobro igra dečko, ne ulazi u problem sa faulovima, al s druge strane, gasol provodi dosta vremena na parketu sa noom na četvorci, tako da tu nema previše prostora u reketu. Tako da mi i on više liči na minus, al verovatno neću njega da stavljam. Inače, Okafor je na 18.5, Hil na 14.5 u Mocartu.

Igram sigurno na Viginsa plus, granica na 17.5, to probija lagano. Ionako ta utakmica sa Atlantom verovatno ide u plus, uzimaće se tu dosta šuteva. Mocart dao na Bjelicu 8.5, to moram da ispoštujem jednim plusom, mada će teško da dođe.

12. Dacu vam sada jednu bombu od koje cete moci da uzivate u svim blagodetima najlepsih svetskih destinacija.
    Golden Stejt - Detroit 2 10,00

13. To ako dođe ispišaću ovaj post na prvom snegu.

14. Tnx Beni, verujem da ce svi doci under

15. Sta h1 bre ubice ih milicic i ben valas

16. KOME SE TI bre SMEJES MAJMUNCINO JEdNA???

17. Smesno a? A to sto si ruzan to nije smesno?

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.