Polako, ali sigurno...

1. ал можда ипак не, пошто би се моји питали где сам, како је могуће да само тек тако нестанем а био сам гајби и нико није видео да сам негде отишаo а нисам никакве ствари ни паре понео, него само тако нестаo одједном да нико не може да ме пронађе
    то би изгледало доста чудо јер то нисам раније радио

неко ко би ми ушао у собу би само затекао цврчка на столици и упаљен моцар, доста чудна ситуација за затећи, јер од кад се то цвчци кладе и гледају енбиеј

вероватно би ме само зафрљачили законом о облигационим односима који стоји ту поред и убили, пошто не постоји начин да им кажем да сам сад цврчак

2. ок не желим да будем цврчак и да ме одмах сутрадан убију па ни да проживим живот цврчка него само окончам на столици спљескан док ме сви живи траже и већ се спремају да контактирају полицију

3. Okafor burazer rodjen u decembru '95 lele lele lele

4. Bole tebe kurac uzo si pare sad mozes da budes sta hoces ja nastavljam da pusim kurac :/

5. Sad mi se vrti u glavi ona reklama gde su mi lekovi pa na stocicu !!! Teraju me kredit da uzmem

6. Brt rasprodaj dzempere pls

7. prođoh ja onaj drugi tiket, do jaja. samo što sam debil uplatio 50 dinara

8. буквално, људи су најретардиранија бића на свету. у три ноћу стрепим да ли ће неки човек на другом крају планете да одређени број пута убаци лопту кроз обруч, или не убаци. и ми дамо паре за одређену фиксну прогнозу поена и погађамо колико ће успешан или неуспешан бити

па не, треба ванземаљци да нас сатру више

haha somi objasnjava sustinu

9. prođoh ja onaj drugi tiket, do jaja. samo što sam debil uplatio 50 dinara

Odigras tiket i prodjes i ooet nisi zadovoljan. Jebalo vas kladjenje za 50 dinara kladionicama ste omiljeni likovi

10. E PA VI NE KAPIRATE, JA STAVLJAM 50DIN JER MI PARE NISU BITNE

11. Znam da to ne radis zato sto si stekara brt opusti se pare su precenjene. Kurac bi kupio kucu na zakintosu da si stavljao po sto

12. ŠTA IGRAMO DANAS????

13. Ameriga mineiro-Vitorija Brazil B liga

Vlasnici su ortaci piju pice zajedno i to a ako odigraju nereseno oba tima idu u A ligu. Pametnom dosta, kvota 3,4

14. koliko da ulozimo pseto?

15. Pa ja sam 4500 dobitak 15300, gledao da budem dobar 10k

16. a sta misli pokriti 1-x i 2-x??

17. Brate ima da odigraju 0:0 fazon puca im kurcina nece niko ni da napada da ne bi bilo.bas bas providno. cist x sam opalio pa nek dolazi iz cega oce sta 3,40 solidna kvotica za singlic

18. Ako ti je bas mala kvota vezi sa mladim ukrajincima na njih je oko 1,4-1,5 tako da je ukupna kvota oko 5, onda uplatis 2500

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.