Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
neka samo cu ovo
Pa i ja mislim da je bolje nemoj alav biti novce cemo zgnuti polako pa cemo za vikend jrbati mayu berowic. Dobro ti ces za nekih mesec-dva al i to je ok
Poenta je da vec sada isplaniramo sledeci singlic ili vezemo dve realne kvotice za ulog 5k od ovih 10 koje uzimamo a ostatak se naravno potrosi veceras za srecu jer pare od kocke su baksuz treba ih trositi odmah
Ne vidim razlog da se mladići iz različitih evropskih liga ne trpaju danas do iznemoglosti.
http://i.imgur.com/jTkLDPa.png
ja cu polako, manje uplate pa polako....
Pratim te predrage imam neki osecaj da danas plodis kladionicu
TAKO JE BRE!!!
Kod mene je nepisano pravilo da se veliki dobici dešavaju neposredno pred neki dalek put. Kako ću u skorije vreme na baš dalek put, pametno bi vam bilo da me u nekom narednom periodu pratite sa simboličnim iznosima, i obezbedite sebi pare neophodne za bahaćenje, teške droge i lake žene.
Pratim te sa 20 maraka.
NekoOdNekud, ti već imaš pare za bahaćenje ako je tako :)
Nije ni čudo kad si non stop na granici.
msm da cu i ja pratiti
Kad ides?
Сад, дал си ти ово лупио или ниси остаје да се види. Али психологија клађења је таква да губиташ потискује рацинална питања у страну. 1011 динара спремних за уплату. Брасил, опуштен је.
http://i.imgur.com/DMjUzpY.png
Ne znam još Pseto, u narednih mesec dva ja mislim.
Brodom, kapiram? Srećan put ujedno.
Ovaj put smo ga popušili, no ne treba gubiti nadu.
Jeste, Dio, prošle nedelje sam dobio posao, ono što smo pričali na četu pre jedno mesec dva. Sad skupljam papire i čekam da mi kažu gde, kad, šta, kako. Hvala.
Na slovo na slovo P! PSETO! JA PRATIM PSETO! BRAZIL SERIJE B!!!
Klivlend (-3.5) 1
Toronto (-4.5) 1
Oklahoma 223.5-
Lav 17.5+
Deron Vilijams 13.5+
idemo u nove pobede
U super Beni, Kajl Lauri preko.
U balkanbetu hibbert na 10,5 rokajte maxbet na manje redak poklon