memfis?
armin pijan :D
Milvoki mrtvi aaaa
мемфис - клиперс тр 92:94, квота негде око 175.60 ставио сам 100 јура на овај тип
pratim te sa 200 maraka
Klivlend - Juta H1 3.5
Toronto - Njujork pp H1 3.5
Milvoki - Boston H1 1.5
Dejvis 27.5 +
Monro 17.5 +
pratim te sa 5 maraka
Isti tiket imamo Nikolas brt, na neki način. Znači prolazimo, high five
и ја пратим, синоћ сам исконбиновао разне ваше типове и прошао па ћу сад то исто да урадим јер баш доста волим кад ми прођу тикети
ја пратим са 12 марака, јер се ја баш доста разумем у кладионицу и ово је добитно.
Šomika tužan jako bio si sinoć, drhtaj u otkucajima tastature osetiti se mogao i velika tuga zbog prekookeanskih profesionalnih bacača parčadi gume kroz metalne obruče, bilo mi je potresno čitati. Kako si od jutros?
Ovaj Predragov za malo
http://www.dodaj.rs/f/3o/WZ/1KsALDQB/3.png
Coa88 me samo izvući može
http://www.dodaj.rs/f/3S/ZT/49EYx2aa/1.png
za sad dobro ide ovo psetovo
Axaxaxa
kako on misli da na ovaj nacin jebe mayu berowic ja ne znam :D
ovako ne moze da jebe ni veru matovic od tih nekih medijskih licnosti :D
E brate znaš da sam pre 3-4 dana uhvatio sebe kako razmišljam da bi opremio Veru Matović, bila na teveu nešto i opasnu sisu ima
пре свега хвала за окафор тип!
солидно сам данас, било је напето мора се признати, нпр. рубио 11-, а у првој четвртини убацио 8, па како човек да не стрепи? сва срећа да је дао још један и стао. и тако... хвала за окафор тип
данас имам пара да се кладим а да нисам морао да уплаћујм што ме радује. надам се да ћу сутра подићи нешто а нешто и оставити за будуће победе. с тим у вези желим нам свима пуно среће вечерас
Čirs! Rubio je krenuo bez omaške, a onda je predao baklju što je bilo odlično za minus. Ćamil šutnuo ne zna ni on sam koliko puta.
Nikolasov i moj tiket večeras se seku na Monrou +, Dejvisu + i Milvokiju H1 što znači da su šanse lepe.
Mašina se polako zaleće a ova tema ima ljudstvo pre svega koje može mašinu da ukroti i usmeri ka naplatnim mestima!!11
KO SE DUGO KLADI NA IGRAČE TAJ SIGURNO ZNA DA SVAKI KLADIONIČAR BUDI SE OKO POLA DVA
Memfis kec kvota 2