Šomika tužan jako bio si sinoć, drhtaj u otkucajima tastature osetiti se mogao i velika tuga zbog prekookeanskih profesionalnih bacača parčadi gume kroz metalne obruče, bilo mi je potresno čitati. Kako si od jutros?
пре свега хвала за окафор тип!
солидно сам данас, било је напето мора се признати, нпр. рубио 11-, а у првој четвртини убацио 8, па како човек да не стрепи? сва срећа да је дао још један и стао. и тако... хвала за окафор тип
данас имам пара да се кладим а да нисам морао да уплаћујм што ме радује. надам се да ћу сутра подићи нешто а нешто и оставити за будуће победе. с тим у вези желим нам свима пуно среће вечерас
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Memfis kec kvota 2
memfis?
armin pijan :D
Milvoki mrtvi aaaa
мемфис - клиперс тр 92:94, квота негде око 175.60 ставио сам 100 јура на овај тип
pratim te sa 200 maraka
Klivlend - Juta H1 3.5
Toronto - Njujork pp H1 3.5
Milvoki - Boston H1 1.5
Dejvis 27.5 +
Monro 17.5 +
pratim te sa 5 maraka
Klivlend - Juta H1 3.5
Toronto - Njujork pp H1 3.5
Milvoki - Boston H1 1.5
Dejvis 27.5 +
Monro 17.5 +
Isti tiket imamo Nikolas brt, na neki način. Znači prolazimo, high five
и ја пратим, синоћ сам исконбиновао разне ваше типове и прошао па ћу сад то исто да урадим јер баш доста волим кад ми прођу тикети
ја пратим са 12 марака, јер се ја баш доста разумем у кладионицу и ово је добитно.
Šomika tužan jako bio si sinoć, drhtaj u otkucajima tastature osetiti se mogao i velika tuga zbog prekookeanskih profesionalnih bacača parčadi gume kroz metalne obruče, bilo mi je potresno čitati. Kako si od jutros?
Ovaj Predragov za malo
http://www.dodaj.rs/f/3o/WZ/1KsALDQB/3.png
Coa88 me samo izvući može
http://www.dodaj.rs/f/3S/ZT/49EYx2aa/1.png
za sad dobro ide ovo psetovo
Axaxaxa
kako on misli da na ovaj nacin jebe mayu berowic ja ne znam :D
ovako ne moze da jebe ni veru matovic od tih nekih medijskih licnosti :D
E brate znaš da sam pre 3-4 dana uhvatio sebe kako razmišljam da bi opremio Veru Matović, bila na teveu nešto i opasnu sisu ima
пре свега хвала за окафор тип!
солидно сам данас, било је напето мора се признати, нпр. рубио 11-, а у првој четвртини убацио 8, па како човек да не стрепи? сва срећа да је дао још један и стао. и тако... хвала за окафор тип
данас имам пара да се кладим а да нисам морао да уплаћујм што ме радује. надам се да ћу сутра подићи нешто а нешто и оставити за будуће победе. с тим у вези желим нам свима пуно среће вечерас
Čirs! Rubio je krenuo bez omaške, a onda je predao baklju što je bilo odlično za minus. Ćamil šutnuo ne zna ni on sam koliko puta.
Nikolasov i moj tiket večeras se seku na Monrou +, Dejvisu + i Milvokiju H1 što znači da su šanse lepe.
Mašina se polako zaleće a ova tema ima ljudstvo pre svega koje može mašinu da ukroti i usmeri ka naplatnim mestima!!11
KO SE DUGO KLADI NA IGRAČE TAJ SIGURNO ZNA DA SVAKI KLADIONIČAR BUDI SE OKO POLA DVA