Polako, ali sigurno...

1. somi ako nije tajna koliko si stavio na 1.82 tiket?

2. koji je to 1,82 tiket zasto ga nemam video sam samo oklahomo mene ljubi momo nisam skontao da je to tiket

3. немам појма 100 и нешто, све што сам имао у том тренутку на рачуну пошто нисам стигао пре тренинга до одем до клаџе и уплатим још
    после ми прошо лакијев тип па сам имао за још вечерашњих тикета, глупо ми било да поново одиграм исти тикет. вече ће показати која је била паметнија тактика

армине http://vukajlija.com/forum/teme/68563-polako-ali-sigurno?strana=73#post_3358643

4. ja sam celu ovu stranu preskocio jebem ti kako

5. srecno onda ja sam vec sve odigrao, mozda bih imao da ispratim da je prosao bar jedan od 7 evroliga tiketa, ja budala pratim strucnjake odavde

6. hezonja prosao za 2min poklon jebeni

7. C.J. Miles headed to the Pacers locker room after a head-to-head collision with Zach LaVine on Friday.

Ma naravno :(

8. Ajmo (y) podrske za Vestbruka koji treba da ubaci jos 25 poena u 2.poluvremenu

N. Vucevic-Orlando 16.50 UP-
    K. Love-Cleveland 17.50 UP-
    J. Teague-Atlanta 16.50 UP-
    C. Anthony-New York 23.50 UP+
    C.J. McCollum-Portland 18.50 UP+
    R. Westbrook-Oklahoma 28.50 UP+

9. horford majmucina da je dao ovu trojku pri kraju usao bi mi i on i hendikep plivao bih u parama PU

10. па јебенти мемфиса за један добили а глат су могли да изгубе, жив сам се појо последњих пар минута

11. Previse srece za memfis a bogami i za nas uh
    Igramo se jos

12. и далас јебени на пар мина пре краја ови кренули да их сустижу и приближили се на 2, 3 поена фазон... превише је стреса ово, јебеш све паре овог света ако у касним тридесетим почнем да пијем лекове за срце и добијем чир на желуцу:(((

13. O majku im kebem i kvalifikacijama, ladno nema liga petice aaaaaaaa
    Jebes ti ovaj vikend...

14. pocinje kladionica polako da mi unistava zivot

15. a pare su fazon neki 4. razlog na listi po bitnosti

16. Opava-Slovan h2
    Rilski-Lukoil h1

17. PAZNJA PAZNJA!
    nema na rezultatima utakmice, ali evo je u ponudi mocarta..
    lokomotiva-inter zapresic prijateljska utakmica

svi znamo sta ovo znaci, srecno

18. imam neki osecaj, stavio sam 500 na 2-1, 100 na 1-2 i 100 na tr 2:1

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.