Polako, ali sigurno...

1. Hahaha, kakav tiket!

2. квоте мање од 2 на фикс, какво нубство

3. Glupi Olimpijakos.
    Al nema veze, sjebaću kladionicu neki drugi put.

4. Hahah zamišljam sebe da uplaćujem 60 dinara i podižem 200 kao rasni na ovom tiketu, bilo bi me sramota da odem u kladionicu, verujem da bih poslao nekog klinca i dao mu za čokoladu.

Mada, nije da ne igram onlajn ponekad tako, da se razumemo.

Otkad sam prestao da pišem tikete ovde nijedan nisam proš'o, mada nisam prošao ništa ni kad sam pisao, ali i dalje mislim da je ova tema baksuz i da treba da cimamo nekog ko nema veze s kockom da nam otvara temu, kosmopolitu fazon, ili tako nekog.

5. Hahah zamišljam sebe da uplaćujem 60 dinara i podižem 200 kao rasni na ovom tiketu

Još sam pao jbt.

6. Fiorentina-Kijevo 1

Crna borusija-Dramstat 1

Malaga- Atletiko 2

Plus ono sto je salabajzer rekao.

7. box aj sredi mi da majnc da gol pls

8. Joj opet se nerviram
    Real jedva dođe, Napoli kuburio pa crveni pa omasio penal, Džeko crveni pa jebem ti

9. jos 15min je l mozes da mi sredis ili ne jebote ?!

10. Evo ih na eurosportu 2, koliko poluamatera na terenu prosto tuyno.

11. nisu do 70. imali ni sut ni korner nista bukvalno

12. Veca je sramota jedino real sa nastelovanim sudjenjem.

13. имам дојаву за четвртак

квота око 42.75

14. Brate daj u pvt to, možda marku uplatim ako sam čuo za klubove.

15. Важи брате, стрпи се до уторка, да ми потврди друг што игра за тим тај, да вам не качим безвезе сад кад није 100% сигурно.

16. Nemoj ovde nego svima u pvt, uplatimo malo pa možda i prodje.

17. Види Реал смрдљиви, што бох каже да су најготивнија екипа, имају два играча више и дали 9 комада Ваљекану јебеном. Насерем им се у уста циганска.

18. Да, тако сам и мислио, послаћу само овима који су активни.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.