Na šta ćeš SVE potrošiti 1700 dinara od akcija???

1. Nabrojte šta biste sve kupili od dobijenih 1700 dinara, koje ste dobili od naplate akcija. Velike su to pare, pa budite pažljivi:P

2. sve chu potroshiti na pivo,i vratichu se polutrezan kuchi!!tek kad se ispisham,smatrachu da sam ih potroshio,u svakom sluchaju,ulozhichu u sebe... =]

3. ja bi kupio vukajliju i jos bi popravio chat za te pare! :D

4. Staviću sve na crno. Pa kom opanci Tom i Džeri.

5. Ja nisam ostvario pravo... Nemam pojma zašto, ali mi ne daju.

6. Ja ću da se ženim. Ako ima neka zainteresovana, nek se javi sad kad sam pun k'o brod.

7. Lažove. :D
    Ups, trebalo je da učim istoriju. xD

Pare ću da potrošim na suknju.

8. Ko bre laže ? Mog' te kupim sa sve gaće. :D

9. Inače sem toga, planiram da kupim neko ostrvo za sebe, a za kusur plac na Marsu.

10. Čuvaj pare da otkupiš sopstvenu egzistenciju na ovom sajtu kad te budem banovala što spamuješ i mlatiš praznu slamu. :P
    Btw, 'oću ja da budem kuma. ALi dogovorićemo se već oko toga. :)

11. Što kaže kaizen: "biće". ;)

12. Ja cu da kupim Orbit. Ako ostane kusur kupicu Mercedes. :)

13. ja sam iz i jos uvjek u CG pa necu ih ni omirisati....nije mi nesto zao....

14. ledeni, sad mi prijavljuješ da si u cg, a ja danas došla u srbiju? cccc

ja ću, ako uopšte dobijem te silne pare, najverovatnije ići na rakiju sa mingom, pošto mi je on najbliži:))

15. kupio bih još jedno 4-5 moderatora, neće se baci...

16. Konačno i Kaizija da izprovocira neka tema :)

Ja ću da dodam još mnogo para i da kupim novi parfem za svoju kolekciju i svima ću da pričam da mi je to od Dnikića.

17. Još kad i ja pridodam svoje... ih...
    Mislim da će biti dovoljno da se opijemo... :)

18. jedva čekam, kad ćemo:)))
    samo da znaš da ja sad pijem viljamovku:)

19. Je li? Skočio stamdard...?
    Al' si se propišmanila, jbt... :)

20. nije skočio nego mi je pao, zato i oću da se propijem za sve pare i to na što brži način:))

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.