Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Skolske praznike propisuje ministarstvo.
A ja sam samo uciteljica. Nikako direktor.
Uciteljice, samo da pitam da li ce nekad izabrani predmet biti "seksualno vaspitanje"?
Heheheheh. A nisam to imala u planu. Moram razmisliti.
Došao sam kući, pa ću da pogledam radove i pošaljem moje ocene.
Hvala na razumevanju!
videla radove, ocene poslate u pvt, svima dala plus
Čini mi se da reakcije opet ne rade
Sve pregledano, ocene upisane u dnevnik i poslate u pvt, nema nedovoljnih za danas. Ne kasnite sutra na čas :)
Alo komunjaro daj taj pvt oću da glasam jako ne znam kako jbg agi, hladno mi je :-(((