Sere mi se od...
  • М♦

Tema poput one "šta te nervira" samo što te ovo ne nervira nego ti se onako sere od toga, lejm ti je i slično
    Meni se sere baš baš prilično od "SARS - Lutka" i od sarsa uopšte, sere mi se od Dubioze Kolektiv, od Struke mi se najviše sere, a i od Reksone, i te gejpederske ekipe. Sere mi se malo i od repera što ne znaju jesu biznismeni, krimosi ili reperi, i koga baronišu u svojim pesmama. Dovoljno za početak

• Радјард Куплунг

Sere mi se od ljudi koji misle da su vredni jer ustaju rano

• Makaronac

Sere mi se od čilija

• Kolegica

Od žena kada koriste njanjav glas i izgovor dok tepaju bebama.

• Kolegica

Cta to plicas Makalonac, m?

• Kolegica

Evo sere mi se od mene.

• ps

Sere mi se od kafe ujutru obavezno a i ako mi se ne sere sednem na solju da ponudim dupe i iserem se uvek tako

• М♦

Sere mi se od metalika

• М♦

Sere mi se od malinara više, cela Srbija nasadila malina, kad u leto 2017 budu 15 dinara stoka ce da blokira autoput beograd zagreb pa cu morati preko sela do begea svojom bembarom

• ps

e a stvarno si u pravu ja sam to nekom rekao skoro, prosle godine se oparili od malina i sad svi zivi posadili i sad kad sami sebi obore cenu jer ce malina biti kao cigana onda ce da kukaju. ko uostalom jede tolke maline jbt najgore voce sig

• М♦

Da brt to ja pricam jebote, nikad nisam otisao u prodavnicu i rekao DAJTE MI KILO MALINA, ko to jede uopste

• SokOdZove

Sere mi se od laksativa

• М♦

Sere mi se od ljudi sto nemaju postpaid kartice nego uplacuju kredit i misle da su sjebali sistem tako, a ustvari su teska sirotinja

• dr Rojken

Ja to radim iz razloga sto telefon ne koristim gotovo nikad. Pa aj kao da se nadje. A i sirotinja sam ne poricem.

• Makaronac

Pa Maestro vise mi se sere od ljudi sa postpaid ugovorom koji svakodnevno kukaju kako im je skupo i kako im je dosao veliki racun

• Šalabajzer

Meni se najviše sere od ljudi koji koriste postpejd, pa kad im pri kraju ostane minuta i poruka zovu i šibaju poruke nemilice. E to je za mene teška sirotinja.

• gonzo

Sere mi se od IDJVideos, tačno bi ih zapalio sa merakom i gledao kako gore. Zajebali su i intenzitet govana koje je svojevremeno servirao Siti rekords.

• S

od ljudi koji prozivaju jokica sa "individualnim" komentarima i celokupnog to negujmosrbski jezik humora, jebem vam majku sirotinjsku u picku

• S

i od te nba euforije, svi jedva cekaju da pocne nba da gledaju naseg bogdana i tea, da pokazemo bre amerima gde se igra najbolja kosarka bre

• S

sere mi se od armina