- М♦
Tema poput one "šta te nervira" samo što te ovo ne nervira nego ti se onako sere od toga, lejm ti je i slično
Meni se sere baš baš prilično od "SARS - Lutka" i od sarsa uopšte, sere mi se od Dubioze Kolektiv, od Struke mi se najviše sere, a i od Reksone, i te gejpederske ekipe. Sere mi se malo i od repera što ne znaju jesu biznismeni, krimosi ili reperi, i koga baronišu u svojim pesmama. Dovoljno za početak - М♦
Sere mi se od metalika
- М♦
Sere mi se od malinara više, cela Srbija nasadila malina, kad u leto 2017 budu 15 dinara stoka ce da blokira autoput beograd zagreb pa cu morati preko sela do begea svojom bembarom
- М♦
Da brt to ja pricam jebote, nikad nisam otisao u prodavnicu i rekao DAJTE MI KILO MALINA, ko to jede uopste
- М♦
Sere mi se od ljudi sto nemaju postpaid kartice nego uplacuju kredit i misle da su sjebali sistem tako, a ustvari su teska sirotinja
- S
od ljudi koji prozivaju jokica sa "individualnim" komentarima i celokupnog to negujmosrbski jezik humora, jebem vam majku sirotinjsku u picku
- S
i od te nba euforije, svi jedva cekaju da pocne nba da gledaju naseg bogdana i tea, da pokazemo bre amerima gde se igra najbolja kosarka bre
- S
sere mi se od armina