Prijava

A tih 220 je 300 realno lose je zaokruzivanje na 50 celih novih srpskih dinara da se ne zajebavamo

Baksis zavisi od usluge, ako mi krava rasitnjava 1000 dinara za 2 dinara dam joj kurac, ako za 803 kaze 800 recimo dam joj 10. Ako pokusava da me pokrade drugi put vise ne idem tamo. I generalno, kako su usluzne zavisi. Ovo je za prodavnice, u kafani se podrazumeva baksis, barem zaokruzivanje na 100 ako nista drugo, tu nema razgovora.

Slazem se al to je ok 30 dinara na taj racun al maestrovih 40 na preko hiljadu,da joj ne bude mnogo. Treba kao u americi i kanadi dodje u cenu jos 5 ili 10 posto fiksno u racunu za konobara i onda nece stoka da ostavlja 20 dinara.

Ako zamisljate da ce neka riba reci “wow koji car ostavio 200 din baksisa dacu mu picke” ne zavaravajte se. Samo ce pomisliti “kud sam krenula sa ovom sirovinom jebem te zivote”

Маестро ♦
Mogu komotno da me prime one govnarcine iz vajsa ili tarzanije nakon ovog teksta

Tarzanija nije TOLIKO propala a suviše je normalan tekst za vajs.

Bajdvej, samo u BGu sam vidio da neko ostavlja bakšiš i da konobari očekuju bakšiš.

Tarzanija nije TOLIKO propala a suviše je normalan tekst za vajs.

probila je dno prijatelju dragi

A odakle si zelenlukac?

Zamisljam tarzane kako pizde sad jer ih neko poredi sa vajsom

Iju majko draga, pa propali su ljudi načisto, šta je ovo sad ko blog neki jbt

U francuskoj sam na studijama vec dve godine i secam se kad sam dosao ovde upoznao neko drustvo francuze i kada sam prvi put ostavio jedan jebeni euro najpre su me kao upozorili da sam dao vise nego sto je racun a kad sam im rekao kao da je za konobara gledali su me ko budalu haha ali eto i dan danas idemo u taj kafic i taj lik kome sam ostavio taj jedan euro se odnosi prema meni ko caru nekom jebenom zapamtio toga dana i to je bilo to iako sam sada i ja pao pod uticaj pa vise ne ostavljam nego sto ostavljam
Eto moja 2 centa :)

Bukvalno su samo druga strana novčića.

Tarzanija je objavila tekst koji je napisao Hugo Cavez, onaj jadnik sto trazi pare za autobusku kartu da dodje na basket, eto toliko su propali jbt

Pa nije to taj

A i na fudbal je išao.

koliko je retardiran vucicupederu lol

ххахаха нису хуго чавез и чавез исти лик

Nema ni neke velike razlike XD