Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
kako se uvek pickarate kad nisam tu jebem vam krv
Nije o Kosovu brt...
skoro svaka drzava na svetu je genocidna tvorevina
Neko je morao biti ubiven
Srbija nije genocodna, uvek smo se branili od okupatora i nikad nikakav genocid nije počinjen osim na nama
za trenutak sam mislio da čitam propagandni letak treće internacionale
A STA KAO NIJE TAKO
Naravno da nije
A STA KAO NIJE TAKO
http://image.shutterstock.com/z/stock-photo-bad-guy-addict-with-a-syringe-using-drugs-sitting-on-the-floor-100849330.jpg
Dobrodošao u Vojvodinu
onda ne mislimo na iste planete ;)
ajde reci 10 drzava koje nisu nastale nasilno,tj da niko nije ubijen u njihovom stvaranju od civila...nikad nije morao niko od civila da strada,al eto desilo se da uvek jeste
jao bombase opet me teras da ti razvaljujem pickicu malenu ;)
Sa iste smo planete, nego si ti nepismeni tupson koji misli da je ubistvo civila i nasilje isto što i genocid.
ISLAND NIE NASTAO NA DŽENOSAJDU
jel mogu da pricam sa nekim nedegenkom koji ne zasluzuje shamar ovde,plz?
https://i.ytimg.com/vi/orrN4DwoG-Q/maxresdefault.jpg
ajde reci mi iskreno bombase sta natera coveka tvojih godina da bude toliki degenerik...imas fazon 46 godina,zar ne bi trebalo ti ovde da delis pametne i iskusne lekcije drugima jako,a ne da izazivas poriv za maltretiranjem svaki put kad pokusas uci u neku spiku
Зар је битно. Ионако се гађају геноцидом за свако конкретније локално клање, појам губи на тежини, не би се требало нервирати. Не видим нешто да су Немци и Турци прсли под силном тежином те стигме
Bonbas, smiri se, ili pitaj Krleta kako je dva puta prosao na kalemegdanu? Prvi put je isutiran u dupe pred ortacima, drugi put je dobio kesicu caja. (kleci na kolenima dok mu ja ubacujem kesu sa svojim jajima u usta. isto pred ortacima njegovim)
haahah realno,lik se nije opametio,svaki put pokusa da SUKNE zavrsi krvavog cmara i i dalje ne kapira