Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ne znam brate, niti sam studirao na Filološkom niti sam ikad bio na njihovom forumu pod pretpostavkom da ga imaju.
Dodik: Tramp je bacio oko na mesovito srpsko-muslimasko preduzece Dusan Halil Sokolovic
Izetbegovic: Dje sam ja tu ba?
djesamjatu.ba
Gonzo idi spavaj, tekstovi se nece ujutru sami od sebe prepisati sa blicsporta.
Milomir Marić : poznato je da pola pedevea skupljenog u zenici ide pravo u riznicu Sjedinjenih Američkih Država u Rochester, Missouri
xaxaxaxaxaxaxaxaxa
kako uspeste da se posvadjate u jedinoj stvari oko koje se Srbi ne svadjaju, mrznja prema drugima?
hahahahahahahaha carevi ste
nastavite
Ne transferiši molim te. U ovo je zemlji jeste poprilično stvari otišlo u kurac, al još nije došlo do toga da Žurnal prepisuje od nekoga, naročito od bljucsporta.
Projektant ne pali se. Mi se ovde šalimo dokoni kad bude trebalo da se kolje ujedinimo se za minut bukvalno i ko braća smo opet
није република, није ни српска, тако да не
Možemo mi Srbijanci da kenjamo koliko hoćemo, da je nama Dodik umesto Vučića pa ja ne znam Njemačka bi bili
Nego je ovaj naš pička
Ovog psa znaju svi putnici iz tramvaja u Jekaterinburgu (Rusija). On uvijek sjedi na istom mjestu u tramvaju i uvjek ulazi i izlazi na istu stanicu. Odlazi do jednog Univerziteta, tačnije do menze, gdje ga, očigledno, neko hrani i uveče, prije nego što nastane gužva na stanicama, on se istim tramvajem vrati do mjesta odakle je i pošao. Obično sjedi pri kraju tramvaja, do prozora, tako da ne ometa nikog i nikada nijednog putnika nije napao
Analni penetrator
Ovog psa znaju svi putnici iz tramvaja u Jekaterinburgu (Rusija). On uvijek sjedi na istom mjestu u tramvaju i uvjek ulazi i izlazi na istu stanicu. Odlazi do jednog Univerziteta, tačnije do menze, gdje ga, očigledno, neko hrani i uveče, prije nego što nastane gužva na stanicama, on se istim tramvajem vrati do mjesta odakle je i pošao. Obično sjedi pri kraju tramvaja, do prozora, tako da ne ometa nikog i nikada nijednog putnika nije napao
Vukajlija
Australijanka Kejt Og i njen suprug Dejv s nestrpljenjem su očekivali rođenje svojih blizanaca.
Nakon porođaja devojčica Eli zaplakala je odmah po rođenju, dok je maleni Džejmi nakon 20 minuta reanimacije - proglašen mrtvim.
U trenutku dok im je lekar saopštavao užasne vesti - ona je čvrsto držala beživotno telo svog sina u naručju.
Sve vreme su se nadali da će zaplakati, ali lekari su ih uveravali kako je beba umrla.
Ležali su puna 2 sata sa svojim sinom u nadi da će ga ugrejati svojim telima i dalje ne verujući da zaista više nije živo.
Lekari su bili šokirani, jer je mali Džejmi počeo disati, jer ga je čudo i neverovatna želja i ljubav njegovih roditelja vratila u život
Analni penetrator
Australijanka Kejt Og i njen suprug Dejv s nestrpljenjem su očekivali rođenje svojih blizanaca.
Nakon porođaja devojčica Eli zaplakala je odmah po rođenju, dok je maleni Džejmi nakon 20 minuta reanimacije - proglašen mrtvim.
U trenutku dok im je lekar saopštavao užasne vesti - ona je čvrsto držala beživotno telo svog sina u naručju.
Sve vreme su se nadali da će zaplakati, ali lekari su ih uveravali kako je beba umrla.
Ležali su puna 2 sata sa svojim sinom u nadi da će ga ugrejati svojim telima i dalje ne verujući da zaista više nije živo.
Lekari su bili šokirani, jer je mali Džejmi počeo disati, jer ga je čudo i neverovatna želja i ljubav njegovih roditelja vratila u život
Bice rata, to da, ovako ili onako, odmah posle izbora u Americi. Ako pobedi klintoris, eto nje na nas, treba joj jedan zicer jer bi u Kini, Siriji i Ukrajini popila po picci, ako pobedi Tramp, raspalice po nekome neocekivano, a mozda i oko samih izbora izbije gradjanski rat u USA.
Hint: najbolje je raspaliti po nemackoj i merkel i okriviti ih za sve i naterati da placaju odstete.
Vukajlija
http://image.prntscr.com/image/d008b058734e4f879aa3cf12a03ca0ee.png
a jadan :((
Mukica, pretpostavljam da će mu deca u Njujorku ići u školu u kojoj neće biti Amerikanci i gde će učiti isključivo albansku istoriju, a prilično sam siguran da su u Njujorku samo njega čekali kako bi što pre otvorili televiziju na albanskom jeziku. LOL
Želja čini čuda