U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Jedinu glavicu koja me može zaboleti, možeš tetošiti jezikom.
Pa jbg, očito da jesmo, ja slabo koristim imaginarne izvore.
Brt i zvanicna izdanja Dobrice Cosica zajedno sa SANU se mogu podvesti pod imaginarne.
Ali ja te ne pitam za literaturu, ja te pitam za jedan dokument, primarni izvor, koji bi morao da se nalazi u Arhivu Srbije, Arhivu Jugoslavije, Arhivu Patrijaršije ili negde četvrto, ali očigledno da si to izmislio ili te je neko izgasirao da to postoji.
Pričao mu njegov pajtos iz kafane.
Pa jbg brt, ako me nazivas lazovom i likom koji izmislja stvari onda ne ocekujes valjda bilo kakvu povratnu informaciju...
Jbt sta je ovo, sve teme na vuki privatizovane sa godfatherom teme. Ne pokusavaj nista napisati o istoriji pored Cara, ne zezaj se slucajno da das bilo kakvo misljenje u filmovima zbog remea, a cik probaj da nesto izaseres na temi o adminima facebook grupa pored zivog Stevana.
Pa mora da se zna neki red.
Možeš ti izneti svoje mišljenje o istoriji više nego slobodno, ali mišljenje moraš argumentovati. To je suština foruma.
jebaćemo i vama mamicu srbijansku samo dok očistimo ova balijska govna i onda krećemo da skupa sa ustašama uzmemo zemun
Care, iz nekoliko postova sam shvatio da se dosta oslanjas na mejnstrim literaturu i da su ti zvanicni datumi opsesija, ali isto tako da imas malu zelju da proniknes izmedju redova.
Naprimer za ustase kad si izneo 1932 godinu, to jeste godina kad su zvanicno izveli prvi napad na nekakvu policijsku stanicu valjda, ali ono sta ja zelim reci je da se tek omasovio u Hrvatskoj iskljucivo zbog ekonomskih stvari, izmedju ostalog onih koje sam pomenuo. Do tada se radilo o grupici sarlatana koja je postojala i dvadesetih godina i predstavljala pretnju i faktor kao otprilike Alaves u Primeri.
Čistićete vi srbijanske cipele ko '18, sve da se glanca.
Ni tu nisi u pravu, bombaš, ustaški pokret se omasovio prelaskom Građanske i Seljačke zaštite (obe iz 20-ih) u Ustašu. Obe organizacije su bile masovne do 1930. Uz to su Hrvati činili najmoćniji deo finansijske elite (Prva hrvatska štedionica). Na te jadne prozivkice neću ni da se osvrćem.
Zemun je vojvođanski vi možete ovo ispod save za to nas boli kurac
Joj brt kako lupetas jebote.... Ja sam uveren da nemas pojma o istoriji.
Ne znam ja u šta si ti uveren, ali mi je dovoljno da vidim da izmišljaš stvari, pa da znam sa čime imam posla.
A mukitza bonbas ispaljuje se na svim temama na kojima učestvuje... :(
Nemojte ga terorisati... :/
A jbg, sam je kriv, na svim temama dođe i izmišlja stvari, da ne kažem laže.
Car+skocimis+dio prosli put je sjajno ispalo, sta ste nam spremili za veceras momci?
Dio mnogo citao, hahahaha.
Care, ti tvrdis, ti tvrdis.
I, jesi li našao dokument, ili se sad samo braniš praznim postovima?