Republika Srpska - Genocidna tvorevina?

1. fendere, otkud ti to, ispade sad da su francuska i španija zemlje orijenta

2. Srbija Bosni orijent :'(
    Eeeeeee

3. Koga interesuje pojam Orijenta, ima odlična knjiga, Edvard Said - Orijentalizam

4. Cre jel vredi pročitati, mislim koliko mu se može verovati?

5. Srbija Bosni orijent :'(

Ахахахахахаха!

6. Dosta je kontroverzna, ali je vredi pročitati svakako

7. A brt neću više tako, čitao istoriju kad god mi padne šaka i onda dođe neko i kaže mi da je sve to netačno. Zajebi više da gubim vreme. Ima li generalno neka preporuka za istoričare kod kojih se svi slažu da su podaci ispravni?

8. A, ponekad, dok titraji sveće obasjavaju kuhinjski sto za kojim radim domaći, maštam da sam na nekom lepom mestu.

Dušmanine kako možeš sa ovim da se sprdaš

9. care jesi meni odgovorio sa ne?

10. lol, ja upravo iskopirao taj deo teksta da okačim ovde

ali klinac je izabrao top zanat, što znači da će se okupati u parama

11. e, kapiram da neko napravi skethch i traži pare za kurve i koks skupilo bi se

12. ima onaj baja što je na kikstarteru tražio novac za krompir da bi napravio krompir salatu, tražio 5 dolara

uplatili mu ljudi na kraju 50 soma dolara

armin van buuren i muke neposredno pred završetak studija
    http://image.prntscr.com/image/a2b695d2df72400d90493de0e9e3970c.jpeg

13. ali klinac je izabrao top zanat, što znači da će se okupati u parama

pod uslovom da završi zanat i da hoće da ga radi kasnije a ne da umre od kreka koji je kupio od para kurir fondacije

14. pogle familiju, ovi čekaju ljude kojima se pokvare kola na slabo prometnim putevima i vade im organe i čuvaju u podrumu iz kolekcionarskih razloga

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.