Republika Srpska - Genocidna tvorevina?

1. hahah jebeni bosanci
    da ne pratis mozda idubbbz-a pa znas za tog sa krompirima ili ?

2. care jesi meni odgovorio sa ne?

da

3. jok, armin, mislim, znam za momka, al ne pratim

4. Pitam jer znam da si pratio pomalo h3h3, oni sad poceli malo da zatrpavaju govnima, jbg zidovi odma na pare zinuli, i dalje su dobri, ali mi je idubbz sad favorit, solidan izvor zabave je yt trenutno

5. Malo me sramota kad vidim sta pisem, jutjuberi jebeni, ali onda skapiram da pisem na vukajliji jebenoj joj

6. Nemoj se stideti svojih postova na Vukajliji. Neretko su veoma lucidni a i tačni. Neću te zvati na kavu, ne boj se.

7. kako bi voleo da ga ubije neko

8. da naleti na nekog tuka salamanku

9. desava se i to xd...jeste mentol al ima muda prilicnoi ode u geto i zajebava crnje jedan hteo da ga izbode ovaj nastavlja da snima boli ga kurac hahah

10. al ima muda prilicnoi ode u geto i zajebava crnje jedan hteo da ga izbode ovaj nastavlja da snima boli ga kurac hahah

Haha, odma pomislim na Umri muški 3 :D

11. Prove zasto zivis u filmovima brt pusti to

12. a druye kako da ti na tako nešto ne bude prva asocijacija kolizija (hvala Gonzu na novoj reči) dve kultne ljute glave - Brusa Vilisa i Semjuela L. Džeksona

13. Пјесма није нова, извођена је 9. јануара ове године премијерно у дворани Борик.

14. Kako ti se čini pesma?

15. Solidna al joj fali malo produkcije da bude ko Rodinata

16. Ovaj Lukijan je jedan od najtransferičnijh lobanja u republici.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.