Republika Srpska - Genocidna tvorevina?

1. Gonzo, zašto ne veruješ da se i spontano mogu desiti tektonske promene?Naravno da je postojao strani faktor, ali klali smo se našim rukama.

2. Box brt, zasto imas instikt da se mesas kad god neko sranje? Nadobijaces se brt po licu:)

3. Ne verujem da se bilo šta može desiti na nacionalnoj osnovi dok je strani faktor u BIH. Ne štite oni nas nego svoj kapital, jbg

Edit:

Da dodam da je islamski radikalni fundamentalizam 10 puta veći nego 1992. godine. Znači, pola stoke je spremno na džihad.

4. Srpska je korisna samo iz razloga da nerviramo balije.

5. Ne štite oni nas nego svoj kapital, jbg

Ono jest, bix bas ima razvijenu privredu.

6. Ono jest, bix bas ima razvijenu privredu.

Opet si majmun, kad bi malo razmislio, shvatio bi i da se u najsirmašnijoj državi obrće jako mnogo novca. Poenta je samo u čijim je rukama, i u kom je obliku. Majmune!

7. Nzm navikao sam da sam u žiži dešavanja XD

8. I da, strani predstavnik... Sutra da ode i da neovisnost Bosni - eto belaja.

9. Gonzo, zašto ne veruješ da se i spontano mogu desiti tektonske promene?Naravno da je postojao strani faktor, ali klali smo se našim rukama.

U koliziji su ti ove dve rečenice, jer čim postoji strani faktor tu nema spontanosti već se gotovo sve dešava prilično sračunato. Ja nigde ne negiram da smo se klali našim rukama, samo sam spomenuo da će presudnu ulogu za nastanak takvog sranja imati baš taj strani faktor koji i ti pominješ.

10. NATO: Mi stitimo svoj interes u BiX, dosta smo ulagali u pecenjaru Slozna braca i drvno preradjivacki kompleks Rudo.

11. Kolizija a gonzo, dosta si elokventan jesi razmišljao da se uclanish u DJB da budeš odbornik u čukarici pogotovu što vidim da znaš i oko geopolitike

12. E jes gomnar ovaj gvozden, jebe coveka za koga zna da je malo sporiji

13. I da, strani predstavnik... Sutra da ode i da neovisnost Bosni - eto belaja.

strani predstavnik je kurac. On je neko ko ti saopštava šta zapad hoće, a ppride mu dozvole da pokoju malverzaciju odradi za svoj džep.

14. Evo Gvozdene nemam pametnija posla nego da se učlanjujem u stranke.

15. Vidimo dosta potencijala u piramidama. Tu cemo ulagati.

16. Postoji strani faktor ali sam pod spontanošću mislio situacije poput ubistva svata. Sumnjam da ikome vani bi rat sad rat doneo ali se svakakva sranja mogu desiti koja predstavnik ne može kontrolisati.

17. Ја дошао да кажем да сам се јако изнервирао код овога:

Цар

To ti pričam, ovi naši izveli neku kenjkavu doktorku što zahvaljuje Vučiću što vodi Srbiju lol

Поготово кад је почела да ботује буквално, "хвала што сте нам опоравили привреду" и сл. Крајишници, јебем нам матер.

18. Malo sporiji axaxaxax

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.