rat za 6 godina u bosni srbi vođeni goveđoglavim lopovima poput dodika izgube još 20 posto teritorije, iz brčka isterani svi do jednog, prijedor pao u ruke muslimana, za 10 godina srbi pričaju kako je dodik prodao prijedor inače su ga oni držali laganica i osvoji bii sarajevo samo da je dala evropska unija al nije. za 15 godina dodikov sin predsednik rs
Jebote Gvozdene koliko kenjaš rođače, prikoči malo.
Sad je u Bosni dovoljan jedan ne mnogo veliki incident između Srba i Bošnjaka, i eto rata opet.
Naravno, kako da ne. Pošto je opšte poznato da u Bosni (ili na kraju krajeva na celom prostoru bivše Juge) može da se prdne, a da se gazda ne pita da li sme to da se uradi.
Aman postoji mržnja na obe strane. Potcenjujete stanje u,Bosni. Ovaj Dodikov govor i Alijin u Pazaru idu u korist novog klanja. A brt gonzo mojne te teorije zavere
Gonzo je mega dživdžan. Nije baš lord dživdžana kao Sanitarni čvor ali priličan je. Pogle kako mi se obraća onako dživdžansko kulovski e prikoči ROĐAČE
ROĐAČE? rly? Jebote gde si pokupio taj izraz, od Pavla Vujisića?
Kako peckaš onako dživdžansko jadnički pogano, pravi si pijačar onaj onako štrokavi
Šta je tačno bilo pogano, nisam mogao da budem direktniji.
I čisto da imaš materijala za sledeći post - jesam glasao za Radulovića, ali bez nekog loženja na ta sranja ''dosta je bilo''.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
rat za 6 godina u bosni srbi vođeni goveđoglavim lopovima poput dodika izgube još 20 posto teritorije, iz brčka isterani svi do jednog, prijedor pao u ruke muslimana, za 10 godina srbi pričaju kako je dodik prodao prijedor inače su ga oni držali laganica i osvoji bii sarajevo samo da je dala evropska unija al nije. za 15 godina dodikov sin predsednik rs
Brt Šumadija je totalno demilitarizovana i kosmopolitska. Plus nema multikulturalnosti. Tamo kod njih je bure baruta.
Jebote Gvozdene koliko kenjaš rođače, prikoči malo.
Naravno, kako da ne. Pošto je opšte poznato da u Bosni (ili na kraju krajeva na celom prostoru bivše Juge) može da se prdne, a da se gazda ne pita da li sme to da se uradi.
Pa kažem ti, to nema veze sa oružjem
Prikoči ti sa pušenjem mog kurca
Aman postoji mržnja na obe strane. Potcenjujete stanje u,Bosni. Ovaj Dodikov govor i Alijin u Pazaru idu u korist novog klanja. A brt gonzo mojne te teorije zavere
Gonzo je mega dživdžan. Nije baš lord dživdžana kao Sanitarni čvor ali priličan je. Pogle kako mi se obraća onako dživdžansko kulovski e prikoči ROĐAČE
ROĐAČE? rly? Jebote gde si pokupio taj izraz, od Pavla Vujisića?
AXaxaxa kakav si govnar pizda ti materina
Genocidna vam mater :`)
haha aj beži bre :)
Nerealan si xaxaxax
Kako se ne smoriš nekad u kurac
Hahaha a jeste ludi smejem se od malopre ne mogu prestati ;D
Imam familiju u Bosni, nema potrebe da mi otvaraš oči.
Kakve teorije zavere čoveče, ti stvarno veruješ da smo svi mi na ovim prostorima tek tako rešili da se koljemo jedno četiri godine.
Dobro je matori, samo iskuliraj. Napiši još neki post gde ćeš posredno da ispozivaš Tarzaniju pošto si tamo popušio kurac. Kiselo grožđe jebiga.
Uuuuuuuuu
Kako peckaš onako dživdžansko jadnički pogano, pravi si pijačar onaj onako štrokavi
verovatno glasaš za radulovića i vičeš dosta je bilo tako je sasha!
kosmo no ban pls :(
Šta je tačno bilo pogano, nisam mogao da budem direktniji.
I čisto da imaš materijala za sledeći post - jesam glasao za Radulovića, ali bez nekog loženja na ta sranja ''dosta je bilo''.
Koliko ti lupetaš jadna li ti majka...
haha