U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
http://vukajlija.com/forum/teme/68862-sah?strana=114#post_3654524
hahaha postovi mu odisu tom ogavnoscu iako,da ne znamo da je pefofilcina ne bi provalili,ko i onaj post na temi za pobosljanje sajta gde pise kako mu je pvt PREVISE INTIMAN vid komunikacije hahaha a uz to i sporo se odgovara hahah
Pa sporo mu je ne moze da drka hahaha
а занимљиво је што с обзиром да каже да је лечени шахиста није тешко наћи ниџу на шаховским сајтовима пошто користи исто корисничко име. а на бар једном има и слику, па се ћилмо џабе трудио. :)
Hahahahahah dajte sliku jebem vam nebo
Mada ti truce mozes i preko ip adrese xdd
sporo za drkanje dok ceka odgovor od dece koje nalazi na poosterima ahah i kuca 01,02,03,04,05 itd u pretrazivac i salje pvtove nadimcima koji se tako zavrsavaju
Dodji kod mene na milksejk i kompilacuju paninarovih postera
hahah kako me iritira sa onim postovima na ,,vas ideal lepote,, ne pominje ovo sto sam video pa znam i sve bitnog za ovaj SLUCAJ nego kao ,,ma sale se oni to je jer sam posecivao krstaricu ;),, mislim ito sam video i ostalo sto kenja ipak,al kao pokusava da ispadne da ga zovemo pedofilom samo zato sto je posecivao krstaricu
ma sale se oni sa mnom,to je jer posecujem krstaricu,sve je u redu ljudi ;)
Zato smara internet ne mozes da isutiras nikoga osim da se iscimas bas al dok se iscimas dobijes boljenje kurca
да, интернет је некако као одбојка. кад се изнервираш, не можеш да забодеш лакат, прст у око и сл. у зависности од преференција.
zasto se pedofilija spominje na mjestu ovog plemenitog sporta :>
a jbg pojavio se pedofilko ovde,al sad je otisao vrv,ne zaboravite da ga treirate kao pedofilcinu raspalu i uzivajte u shahu!
pa zasto na temu o sahu, mozda zbog neceg poput ovog, ali tesko ce to naci ovde
https://www.youtube.com/watch?v=hTSfq9V3rZw
ali na 5 min, ionako je sprdnja, na 10 mi + vreme za potez i trajace danima, smara
Truće, daj nikolinu sliku u pvt zivota ti.
Ja sad guglo al izlaze neki karatisti i zadnje dve slike kako papa ljubi neku decu.
теби не бих дао слику свог најљућег непријатеља (што би вероватно био модератор који ми је обрисао постер са слоном, али нема везе).
ako je turnirski sistem onda daj bar da se igra serija 3-4 partije pa da jebemo onog ko bude svipovan(čitaj tilma haha)
мада ме сад интересује шта си куцао у гугл.
а и интересује ме и где си га испитивао како му који део тела изгледа
kuco nik stvarno iskoči neka vest sa papom jer je ovaj postavio isti nik u komentarima