ŠAH

1. ako neko hoce da igra sad sa mnom nek klikne na link, a mozete i da diskutujete o sahu ovde..koja figurica vam je omiljena?jel vise volite crne ili bele?
    http://lichess.org/6QMfGE24

2. Sah je jedn od top3 plemenite vestine

3. Na televiziju s njim.

4. šah je za pičke
    volim crne
    lovac i top su najtrve figure

5. Šah igraju samo fizički nespremni likovi.

6. eh pa ti nisi pocetnik

7. Moram u školu, može večeras, bilo mi je zanimljivo :)

8. Pošalji mi oko 9, 10, link na PVT pa ćemo onda. :)

9. Nemam pojma o šahu, ali redovno dobijam one koji misle da znaju. Priključujem se čim uvatim vremena.

10. priključujem se

11. Bohoru i coi jos bridi bulja od onomad kad igrasmo

12. Haha Cou si useravao a ti i ja smo 2 odigrali i 1:1 je jbt

13. Ma sere ciganin šta useravao vezara obična.

ZA TEBE SAM BOBI FIŠER LIČNO, A TI SI ALISA MARIĆ FAZON

14. Ima jedna priča za nekog šahistu, da li Blekburna ili tako nekog. Uglavnom, igrao simultanu egzibiciju protiv pitaj boga koliko šahista. I na jednoj tabli, jedan igrač odigrao potez i naručio čašu viskija. Stigo viski, stigo i Blekburn. Uzeo čovek tu čašu, popio viski i nastavio ka sledećoj tabli. Nije ni odigrao potez na tabli, njegov potez je bila čaša viskija.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.