Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Truc si ziv
ту сам, куцам расном правила шаха на пвт.
zanimljiva partija
Haha
al biće sranje kraj verovatno, jer imate 2 minuta, a ništa se još nije desilo
http://i.imgur.com/1lfiwVk.png
Neiskusan sam u zavrsnicama level 100
Truc kapiram lagano, kontra iz udzbenika :)
добра партија, требало је да једеш ловца у овој позицији што је еуфрат окачио. кад си вратио коња, онда све стижем да изгурам пешаке и направим контру. чак кад поједеш ловца, вероватно стижеш да затрпаш поље д4 и бољи си.
Na koliko vremena igrate? Ko je ponajbolji?
Majku mu, nisam baš igrao davno, natrpaće me vrv al igra mi se sad evo, jedna partija - dve.
Razmisljao sam ali sam hteo da ovog pesaka u koloni A i da tu kao nesto otvorim, a reko ako pojedem lovca its equal fazon. A kazem ti bas sam neiskusan, ja sam skoro poceo da igram sah ozb..Mislio sam da mi ukazes na grijeske ;)
Vrv ne bih uspeo u zavrsnici ovako preko fona da budem bolji tako da je vrv poraz bio nemonovan
Ili da sačekam rasni da nauči pravila pa da se kurčim nad nejakima. xexe
Uh, ekstra partija, gde se samo seti daminog gambita! (da, znamo da se rimuje)
Dionisio veceras igramo
Večeras...je l da provežbaš malo do tad?
Ajoj zamisli rasni me dobije, zlo.
Hoću da igram protiv najboljeg, ali neće niko da kaže "ja sam najbolji" da ne bude kurči se kao ovo ono.
Neću da se navadim da igram stalno samo mi još to treba, malo samo da se oprobam.
Ajde protiv mene, ja sam najbolji.posle apofisa
Imam i turnir da to i dokazem
Ko je apofis? Gde da uđem?