ŠAH

  1. Haha, kolko igrate za dva tri meseca ima temu da preimenujemo u velemajstori.

  2. gotovo mi radno vreme odoh gajbi pa kad skuvam kafu ako neko bude teo...pozz milošu koji je ferplej igrač i veliki džentlmen što se i očekuje od nekoga ko ima 88 u niku

  3. Opet me dobi ovo pašče :). Dok sam redovno igrao znao sam dosta fora i otvaranja al sam pozaboravljao. Imalo je jedno otvaranje sa žrtvom protiv koga nikako nisam umeo da igram i jos jedno, mislim da je damin gambit gde ako igra to neko protiv mene a zna dobro otvaranje nikako nisam mogao da dobijem. Bas cu videti ovih dana da se podsetim. A jbt dok igram šah pušim ko lud, ne gasim.

  4. Milos-88

    Opet me dobi ovo pašče :). Dok sam redovno igrao znao sam dosta fora i otvaranja al sam pozaboravljao. Imalo je jedno otvaranje sa žrtvom protiv koga nikako nisam umeo da igram i jos jedno, mislim da je damin gambit gde ako igra to neko protiv mene a zna dobro otvaranje nikako nisam mogao da dobijem. Bas cu videti ovih dana da se podsetim. A jbt dok igram šah pušim ko lud, ne gasim.

  5. ja ne znam ni jedno knjisko otvaranje, ucio sam da igram na divljaka

    ajde ako oce neko dok pijem kafu

  6. лол па ви знате и отварања, разне тактике, контрирање дамског појаса невиности и сл. ја играм по принципу, ако ставим ловца на то и то поље, можда не види па му узмем коња

  7. haha megamarco
    2:0 za mene u roku od 13 minuta
    sljedeći molim

  8. ajd ako oces, ili bilo ko samo dajte linak

  9. zabo sam bio na LOL temi jbg predobra muzika

  10. a nemoj "rated" nisam registrovan, daj obicnu

  11. јебено сам лош

  12. Onu prvu si mogo ladno da izvučeš da si otero konja

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.