ŠAH

  1. Jbg zvonio mi tel, aj saljem ti za minut

  2. popih dva piva, pijan sam ko dupe i gledam dzindzere na pornhubu, sad vam je sansa
    ajde navalite

  3. Skrtice, jel si tu sad mozda?

  4. Hoće l ko da proba koju u ove rane popodnevne sate

  5. jedna od najlepsih stveri na svetu je kad naidjes na nekog od onih izletaca sa kraljicom da te zajebe sa naucenih napamet 5-6 kombinacija do 6.7. poteza, i desi se da te zajebe, i napravi neku prednost i onda umesto da predas ga razvuces i kako ide partija vidis da je pacercina najgora, preokrenes situaciju i matiras ga do kraja nekom najtupavijom kombinacijom koju ne vidi.

    malopre sam jednog sa topom i dva piona vise zbog moje gluposti do kraja razvuko na jednako i matirao :)

  6. ima li raspolozenih za mini turnir

  7. Turnir spominjemo već neko vreme, mogao bi još neko da se zaposli oko toga osim mene :) A ako hoćeš sad koju probnu, može

  8. ajde neku od 10 min
    imas nalog na chess.com?

  9. nemam, ako može bez ikakve registracije sad, samo da kliknem na link, ili na lichess; ako ne, onda ćemo sutra

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.