ŠAH

  1. EO RASNI
    http://lichess.org/J9AXAD6J
    MADA ME MALO STRAH DA IGRAM S TOBOM ZAMISLI BLAMA DA IZGUBIŠ OD RASNIJA LOLO

  2. PA UĐI JEBO TE IL BILO KO

  3. Brt nije htelo da udje.

  4. Trazilo mi da se registrujem, a nisam mogao da resim neki zadatak na registraciji, nešto kao šahmat u jednom potezu, a nemoguće je.

  5. Trazilo mi da se registrujem, a nisam mogao da resim neki zadatak na registraciji, nešto kao šahmat u jednom potezu, a nemoguće je.

    LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
    Samo klikneš link ne mora da se registruje

  6. Jedi bjelog lovca poyy

  7. ima nekog
    za dve,tri partije

  8. ima li nekog živog za jednu partiju

  9. te brzopotezne partije su jedino zanimljive ako gledas dva profesionalca kako igraju. u svakom drugom slucaju je stil igre, ko ce brze da vuce poteze a da ne napravi neku mnogo glupu gresku da popije mat, sad sto mi pojeo kraljicu, nema veze.

    ono sto ocu da kazem, ne volim te blic igre, glupe su, takmicenje ko ce vise da zasere, a ne ko ce koga da nadmudri.

  10. А јесте, има тога, ал шта знам, мени је понекад занимљиво да одиграм тако 4-5 партија с неким. А 3 минута и није тако страшно, то је 4-5 секунди по потезу, па још понекад личи на нешто. На 2 минута је већ скроз то што си ти описао.

  11. ima odje žive duše za jednu partiju

  12. koji ti je nik tamo

  13. nemam. je l moram da se registrujem? mogu i to na brzinu

  14. a onda klikni ovde i napiši ovde dal si ti ušo
    http://lichess.org/RjsIt4M9

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.