ŠAH

1. Suština kod tog pijuna, odnosno ono što bih ja radio kao beli, je da guraš njega do kraja, čak i da ga žrtvuješ ako treba, jer onda top gleda pravo na f7, a ovaj Jovanin konj je već na e5 i gleda na tog istog pešaka - opasan napad. Ako je jedini način da se to spreči da odigra pešakom na f6 (jer drugačije ne može da skloni konja, ima lovca pogrešne boje), onda je to već velika slabost za crnog. I onda bi tek dobro došao onaj svetli lovac kod Jovane da napada kralja haha ali jbg.

2. Eeee Truće ti si falio, dosta mi paceri da objašnjavamo haha

3. u stvari ja bih sada jeo pijuna na c6 pa onda ovo, izvukla bi pijuna viska tako vrv

4. Ovo Inđićevo deluje kao da može da ode na obe strane još uvek

5. majke mi truce ako znas kenjaj ja lupetam kako meni deluje kao da komentarisem dal je zidan trebao da centrira ili vraca povratnu hahaha

6. Može crna da odigra pešaka na f6 i kad se skloni konj sa e5, onda pešak na e3 se teško brani.

7. пс, поента је што кад врати даму, бела не може да једе на е4, пошто после ф6 јој пада коњ. а могла је то кад је дама на г5 и ту је пропустила шансу да поједе. да не објашњавам сад што је могла са дамом на г5 (дама са е7 брани пешака на б7 између осталог, није проста комбинација), тај потез дамом црне је била грешка.

8. Ali zato Jovana Erić ide na mat. A i u Ljilju se uzdam.

9. на свим мушким таблама стојимо добро. као једину опасност од пораза видим оно што сам поменуо. на женским се не треба упуштати у предвиђање, то је исто као у женском тенису, за секунд се све преокрене.

10. да ли ће сад инђић да види ову компјутерску жртву коња? ценим да хоће!

11. ma zene su zene jbg one mogu da igraju na maks 3,27min posle toga odose misli na zavese, frizuru i onog lika sto joj reko da bi je jebo al ako to zanemarimo da sam na jovaninom mestu igrao bih konja na g6

12. dajte link za indjica

13. Bravo za ocenu, Truće :) Kako je ovo procenjeno na 0.00, ubi me ako znam.

14. укењаће израелца да се извуче овде. нема шансе да је видео, само минут и по је утрошио за претходни потез.

15. Ali gleda se ovo, mislim od trenutka kad je odigrao crni e6, sve vreme moraš to da uzimaš u obzir. Sad koliko je on temeljno razmišljao o tome, jebem li ga.

16. па црни може да уђе у неку позицију дама против два топа плус да да пешака на х7 и онда до изражаја долази што бели није развијен, па ако је компјутер све добро израчунао, бели не може да побегне краљем на сигурно. али мислим да је добро да у тој позицији инђић не може да изгуби.

едит: да, мраве, у праву си, пратио је он то све време, али нема шансе да је видео иједан од расплета после ове жртве.

17. ukenjace ga kurac, ima ga indjic sada

18. Ma mislim da kompovi mnogo cene kraljice, dva topa će tu da izvuku stvar na Inđićevu stranu. Jedino ako negde usput crni nema neko ludo ponavljanje.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.