Ništa, brate, 2 boda su za timsku pobedu, 1 za remi, 0 za poraz. Ako imamo isto bodova kao neka druga reprezentacija, onda ima jedan drugi taj brejk posle - evo ti primer, ako smo mi neku reprezentaciju dobili 3 - 1, znači protiv njih smo osvojili 3 poena, e onda pomnožimo 3 puta sav broj poena koje je ta reprezentacija osvojila. Eto recimo ta ekipa je protiv nas osvojila 1 poen i recimo 10 poena sve ukupno protiv svih ekipa, znači naš taj brejk je 3 X 10 = 30, i tako za svaku ekipu protiv koje igramo računamo. Znači sad navijamo da reprezentacije protiv kojih smo igrali budu što bolje :)
Tim sistemom se nagrađuju ekipe koje sve vreme igraju protiv jakih protivnika. I na kraju je samo tabela, 11 rundi i to je to.
2 - 2 muškarci, kakva greota. Amerikanci koji imaju trojicu igrača u prvih 7 na svetu igrali nerešeno, Rusi koji imaju još bolji rejting od Amera i verovatno bar desetoricu igrača sa rejtingom preko 2700 (mi nemamo nijednog) izgubili od Ukrajine, tako da smo mogli ispred njih posle 4. kola. Mislim pre Rusa ćemo i sad biti, ali mogli smo da se odlepimo :)
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Cekaj lecki a koja je fora ako je X? I kako ide ovaj sistem jel ima posle nesto na ispadanje ili samo tabela sa ovim ludackim sistemom zrebanja?
Jovana jebe keve inace ;)
Možda generalno jebe, ali danas je jebana :)
Ništa, brate, 2 boda su za timsku pobedu, 1 za remi, 0 za poraz. Ako imamo isto bodova kao neka druga reprezentacija, onda ima jedan drugi taj brejk posle - evo ti primer, ako smo mi neku reprezentaciju dobili 3 - 1, znači protiv njih smo osvojili 3 poena, e onda pomnožimo 3 puta sav broj poena koje je ta reprezentacija osvojila. Eto recimo ta ekipa je protiv nas osvojila 1 poen i recimo 10 poena sve ukupno protiv svih ekipa, znači naš taj brejk je 3 X 10 = 30, i tako za svaku ekipu protiv koje igramo računamo. Znači sad navijamo da reprezentacije protiv kojih smo igrali budu što bolje :)
Tim sistemom se nagrađuju ekipe koje sve vreme igraju protiv jakih protivnika. I na kraju je samo tabela, 11 rundi i to je to.
Edit:
Evo ti tabele posle 3. kola, TB1 je broj poena za sad, pa ako je to izjednačeno, gleda se TB2, to je ovo što sam ti sad opisao. TB3 su poeni u meču, znači ako smo pobedili 3-1, imamo 3 poena iz tog meča.
http://chess-results.com/tnr232876.aspx?lan=1&art=63&flag=30&wi=821
http://chess-results.com/tnr232875.aspx?lan=1&art=63&flag=30&wi=821
Edit2: Editovao sam onu matematiku gore jer sam uspeo i nešto tako jednostavno da sjebem haha
Ironican sam bio, luda je ko zvono brt
Celuskina dobila upravo.
Aha, kapiram sada. Mada je sranje sto nema plejof ili f4 posle hahahaha
2 - 2 muškarci, kakva greota. Amerikanci koji imaju trojicu igrača u prvih 7 na svetu igrali nerešeno, Rusi koji imaju još bolji rejting od Amera i verovatno bar desetoricu igrača sa rejtingom preko 2700 (mi nemamo nijednog) izgubili od Ukrajine, tako da smo mogli ispred njih posle 4. kola. Mislim pre Rusa ćemo i sad biti, ali mogli smo da se odlepimo :)
Žene izgleda pobeđuju 3 - 1, barem se nadam.
Lecki, daj neki link gde da igramo. Ti si u tom svetu.
Ja sam beli imace.
https://lichess.org/kfnjGzrX
I velikic dobila upravo, imala dva pijuna vise u zavrsnici
Hahahahah tilmo igra sah pa lol
Ajde lecki
Sta je bre ovo, mogu da pomeram sveb figure lecki.
Hahahah ne moze da pomera figure
Verovatno dobija?
S kim sam igrao? Znam da nije Tilmo jer on nije hteo ni da igra, samo je jeo govna.
Ako si izgubio onda sa mnom xd
Haha pobedio sam, ali sam igrao sa nekim ko lepo igra pa me interesovalo ko je.
Salim se, tilmo sto posto vidis da kaze da ne moze da pomera SVE figure. Mozda je hteo da stavi kralja na liniju saha xdd
Verujem da je ušao tek na kraju, kad se već završila partija, tad valjda možeš da analiziraš i pomeraš sve živo.
E poy ps hocemo dobiti Irce veceras?