NOVOGODIŠNJA TEMA 2016.

1. Znači nas četvorica u klubu. Sto neki 8 cm prečnika. U klubu jedno 150 ljudi više nego što može da stane. Neki likovi iza nas ne možeš se okrenuti. Pored nas neke grdobe od 40 godina minimum debele i istetovirane. Naručili 20 piva, došlo nas 60 maraka a trebalo 40, kaže konobar to na stolu nisu novogodišnje cene. Aj dobro. Oko 11 se smorimo i odemo da jedemo. Uzmemo ćevape, nekakvi kiseli, nikakvi. Pola bacili. Vraćamo se pijemo to pivo, dolazi nova godina, oni debili iza nas skaču i lome pivske flaše i polivaju nas pivom. Srča leti, ja stanem na staklo i zabije mi se u čizmu. Počinje da me boli stomak sigurno od onih ćevapa. Naručujemo gorki list, popijemo po 3 i krenemo kući. Nema taksija, čekam ga i zovem 20 minuta. Vraćam se kući po zimi, sam.

2. Dobar si ti, 6-7 piva i 3 pelinkovca, dobro si izdrzao. Koje godiste ti beše?

3. Ja sam pio svasta i mesao razna pica i nije me uhvatilo uopste. Imam 15 godina.

4. Rasni je jeo i pokvarene ćevape, on je bolji od tebe.

5. Gde si slavio jbt, u samostanu?

6. ─██▀▀██──▄███▄───▄███▄──▀██▀ ─██─────███─███─███─███──██ ─██─────███─███─███─███──██ ─██▄▄██──▀███▀───▀███▀──▄██▄▄█

7. Imam skoro 18 godina.

8. Ahaha, kako nemate pojma, vidi se da ste mladi :)

9. jbt :)
    srecna nova godina matori sladadostrasnici i napaljeni neuki maloletnici vukajlije

10. Békés karácsonyt és boldog új évet

11. Dionysio

Neću poželeti da vam nova godina bude srećna, to sam već dovoljan broj puta uzaludno poželeo, a ionako će vam to svi poželeti. Umesto toga, poželeću vam da budete malo bolji ljudi, da se više smejete i veselite tuđoj radosti, a da manje lažete sebe i druge.
    Neću vam poželeti da izgledate lepše, mlađe, zdravije i mršavije, to sam već dovoljan broj puta uzaludno poželeo, a ionako će vam to svi poželeti. Umesto toga, poželeću vam nove mere štednje i fiskalne konsolidacije. Možda onda prestanete da pušite, pijete i jedete nezdravu i masnu hranu. Tako ćete postati lepši, mlađi, zdraviji i mršaviji. Ne nužno i veseliji jer ko se sem vola može radovati klot kupusu.
    Neću vam poželeti puno para, to sam već dovoljan broj puta uzaludno poželeo, a ionako će vam to svi poželeti. Umesto toga poželeću vam da vam bude dovoljno i to što imate. Znam da je malo, ali verovatno naskoro nećemo videti više.
    I još ću vam poželeti da vam kosa i zubi ne ispadaju, da vam ne rastu mladeži i bradavice, da vas ne secaju sumnjivi bolovi u delovima tela koje nikad niste osetili. Muškima ću poželeti da ih ne muče prostata i bešika. Ženama ću poželeti da njihove muške ne muči prostata i bešika. Poželeću vam rodnu godinu sa puno sunčeve svetlosti i gomilu besplatnih staklenih tegli za narednu zimnicu.
    Sve vas voli ludi umetnik, čak i ako vam se čini da je nešto mrgodan.

Ahahah, pazi ovog malog pederka, koji proziva Brusa dok čovek nije tu, a dok je bio tu i dok je bio moderator, nije izlazio iz buljsona...

12. Sve najbolje anđeli!

13. hahhaha valdemar slavio u tamnici jbt

14. Ne baš, ali sa određenim elementima iste.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.