Prijava

Hahahaha autobus krenuo u opaku kampanju u zadnje vreme, podrska brt

Teca od mog druga je polno opstio sa aninom sestrom od tetke koja zivi u Batajnici.

Teča od tvog druga je polno opštio i sa tetkom njegovom
OPAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
JEBO MU TETKU
HAHAHAHAHHAHAHA

OPAAA
JEBI TETKUUU
he he

te nase se uglavnom trpaju sa nekim strendzerima.
valjda bolje jebu.

juče sam bacio ćaletu priču da je đoković gej, reko videli ga kako se mazi sa del potrom. kaže on, daj nemoj da me zajebavaš, reko ozbiljno, znaš da ga rodik nije gotivio nekad, kao kruži priča da mu se nabacivao đok u svlačionici, ovaj mu zavalio šamarčinu, pričao skoro u nekom podkastu, al reko nije hteo da zalazi u detalje. hahha, on se ućutao, gleda zamišljeno u televizor, LOL

lol daj jebote, oćeš da čoveka strefi srčka. Kad bi se tako nešto pročulo mislim da bi ili objavili neku trodnevnu žalost ili bi počele pripreme za najveću paradu ponosa izvan San Franciska.

хаххахахахха

Не знам за Ану Ивановић и ту причу да су били пријатељи са повластицама кад су били клинци, али сам убеђен да је Ђовак метнуо Шараповој и да јој се толико допало да ни онај Србин из Словеније, а ни Тута Бугарин нису могли да га надмаше.

Neko mi je pričao u vrijeme kad je sa Žastin Enan igrala finale Rolan Garosa da se jebala sa Mariom Ančićem. A kao što znamo Hrvati su Srbi. E sad, tada je još igrala dobro, te bi u slučaju da je ova teorija tačna onda pala u vodu ona da je ostavila tenis kad je osjetila kurac.

kada sam procitao da pored njenog prezimena fura i neko drugo,nisam verovao.delovala mi ko neka ogavna lezbaca.ona od onih sto se bore za prava jer su jako ruzne.