Slikajte umjetničku fotografiju

1. slika i dalje stoji u ovom postu u kom ju je fender citirao, i evo ako sam se žalila nekom modu neka kaže slobodno. http://vukajlija.com/forum/teme/69216-slikajte-umjetnicku-fotografiju?strana=8#post_3406924

ovo je bio moj odgovor i posle toga sam se makla s kompa i boli me kurac generalno

http://i.imgur.com/nwbBiE4.png

2. Pa ništa strašno.

3. Mislim da neko duguje izvinjenja ovde

4. Nebitna mislim da se uopšte ne radi o toj fotki već o jednoj drugoj. Ti se malkice praviš luda hehe

5. da se ja pitam, ja bih vas sve pobanovao mamicu vam bezobraznu!!!

6. ovog gonza na nekih 2 godine ban!!!

7. Brate, tek se vratio a ti bi da ga banuješ!

8. Nebitna, moraš se znati igrati na forumu. Čim se igraš lobanjom drugog, moraš biti spremna na to da će se i tvoja gronik glavica odnekud izmigoljiti.

Hahahah jedna od top10 prozivki na sajtu ikada

9. gonzo, ova provironova slika je poslenja o meni koju sam ja videla, jer nisam bila pri kompu poslednjih devet sati. da se neko od vas mongoloida setio da proveri moj profil, video bi da nisam bila aktivna

provirone, pošto si otišao sa četa, ostaviću ti ovo ovde:

mora da te forica baš takla kad si iskoristio sliku koju ja nisam kačila na forum. ali opet, za to sam samo rekla da si ispao pička i završila sa "ali ok", tako da nebitno mi je. ono što je bitno je da imaš obraza da me vređaš kasnije zbog dezinformacije koju je neko pustio, dok si ti ne samo debeo nego i ružan ko kurac, mislim da treba da razmisliš o tome

10. ovog gonza na nekih 2 godine ban!!!

Š'A JE BILO ŠPAGETAR, O'Š SE BIJEŠ BRE LOLO

Brate, tek se vratio a ti bi da ga banuješ!

A TI SE DEČKO SMIRI DA NE BIH ZVAO PETRA LUKOVIĆA DA TI ZABRANI ULAZAK NA E-NOVINE ŠČUO?

11. Mene nebitna živcira još iz perioda dok sam bio joke oke i kada je na temi o duhovima pisala o svom nekom nadrealnom dogadjaju sa bratom za koji se odma vidi da je izmisljen.

12. sčušaj nebitna...do sad sam tolerisao tvoje prisustvo na sajtu i tvoje pokušaje da ispadneš prepametna...sada na tome hoću da stanem na kraj.
    Odjebi više bre nemoj da se zameraš svakom drugom vukajlijašu i da zakuvavaš svađe jer iako si žensko ja sam u stanju da ti razbijem gronik pesnajama i da krvariš do bola, jasno?

13. Odavno je prošlo vreme kad se na Vukajliji neko bez ozbiljnih socijalnih poremećaja ljutio na to "debeo si i ružan ko kurac". Ja da se stidim sebe ne bih komunicirao sa značajnim brojem ljudi sa sajta. Tvoju umetničku fotografiju neću da kačim, pošto kao veoma emotivan dečko saosećam s patnjom debelih devojčica u poznom pubertetskom periodu.

14. ali nebitno, kapiram da ćete opet svi da držite provironovu stranu ovde jer ovo nije prvi put da ja bivam linčovana na sajtu zbog neistinite gluposti koju je neko rekao za mene, tako da oooono

15. Dobro, ako se već ne ljutiš, znači da Prov može da poatavi tu fotku opet?

16. ne znam o kojoj fotki se radi, koliko sam sad skapirala, ja nisam bila tu ni kad ju je stavio prvi put. što se mene tiče postavljajte šta god hoćete

17. Nebitna ja ću biti na twojoj strani bebo XD

18. Jebote koliko je gonza vise smorilo da pise haha i odgovara na godinu dana zajebancije, ne smeta mu sve je ful zajebancija hehe, al i mene umorilo vise, a ne on mora na svaku da odgovori nesto dovitljivo, morao sam ovo da napisem da mu pomognem vise

19. U pravu je Nebitna. Čoporski mentalitet dovodi do toga da bez procene neki staju na moju stranu, tj. kontra njoj, tako da će vitez Javio u meni nadvladati. Prcanje u mozak Nebitne mi ništa pozitivno neće doneti, tako da ću ispasti džentlmen.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.