Slikajte umjetničku fotografiju

1. Boh, nema on tih para :))

2. Kosovar je to ej
    Nemoj se kladiti u to

3. форгет ми нот - скупа је :))

4. Fino devojče je Fmn
    Najmanja sajtuša ovdije

5. A već sam se zabrinula gde je Šomi :)
    U kom smislu, Boh?

6. Šta u kom smislu? Si fina?

7. Sam najmanja sajtuša? Ovo prvo znam ;)

8. Nisi atenšnhor i od 0 do 23,7 Midori si 0 koliko sam provalio :-D

9. Haha, kakvo objašnjenje :) Ok, dosta o meni, nećemo više da spemujemo ovu temu... :)

10. неко нам се мало постидео и поцрвенео :))
    ;) :П

11. Кад смо код несајтуша, недостаје ми мало Хипнос.

12. Fmn totalno kul devojka kupio bih je bohu na keca kada bih mogao neparama to uraditi i to ne zato sto nemam para kako bi neko pomislio haha nego zato sto znam da ona ceni druge vrednosti zato i jeste devojka za jednu ljudsku gromadu i moralnu velicinu bohora sumadijskog

13. Koliki si sajtuš na skali od 0 do 23.7 (Marvelj)?

14. Bohor Šumadijski Prvovenčani

15. Jao, koliko laskanja... :) Otišla sam, laku noć :)

16. ћао форгееееееееееет

17. - nisam prijavila nikog, samo sam u jednom postu na ovoj temi rekla da je ispao pička, nisam rekla skini sliku niti bilo šta slično. a rekla sam da je ispao pička jer sam ja njegovu sliku uzela sa teme "fotografije vukajlijaša", dok moja nije bila okačena nigde na forum

ali opet zabole me, tu rečenicu sam završila sa "ali ok" tako da ne serite. ovde je dovoljno da neko napiše neku dezinformaciju i svi se popalite i pišete 50 postova kao da je to istina

18. Daj onda tu fofku zbog koje si plakala, ako je ok. Ja je nisam video.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.