ŠTRAJK BROJ 2

1. ISPRED GRUPE OD 15AK AUTORA IZNOSIM STAV DA ĆEMO ISPEMOVATI SVE ŠTO SE ISPEMOVATI MOŽE UKOLIKO DO SUTRA U 20:00 NE BUDU RADILI POSTERI. ZNAČI FORUM, DEFINICIJE, REAKCIJE, KOMANTARI I ČET ĆE BITI POD NAŠOM KONTOROLOM KAO I FEJSBUK STRANICA!

2. de ba recite na koji ćete forum preći kad se ovo završi

3. Ajmo svi na ispovesti

4. moze
    dogovorimo se sta ce neko od nas da izbaci i mi cemo da odobrimo ispovest da izadje u popularne
    samo ujedinjeni

5. Ispovesti i bravo girl

6. Ili odemo na vikipediju pa zajedno menjamo tekstove :DDD

7. Rado bih spamovao definicijama, ali nemam inspiracije :(

8. a šta ne radi sa psoterima?

9. Nemoj ti ispred grupe od 15-ak autora, nego koji su to autori? Pošteno je to reći, kad objavljuješ štrajk i opstrukciju.

10. Spisak ću napisti sutra.
    A cokula posteri ne rade i dosadno mi je pa malo da spemujem.

11. Rasni
    Ili odemo na vikipediju pa zajedno menjamo tekstove :DDD

https://sr.wikipedia.org/sr/%D0%92%D1%83%D0%BA%D0%B0%D1%98%D0%BB%D0%B8%D1%98%D0%B0
    eto ti odgovora

12. Pozdravljam ideju, de pročitajte šta usput...

13. Profe koji ti je omiljeni komad

14. Guglam ko budala dok mi nije sinulo hahah

15. kajzene,cuvaj se ;)

16. кајзене видећеш свога бога, сад си стварно надрљао

17. Milos-88

Meni je odličan, bar ovo do sada sto sam procitao a zanimljivo je da mi je stepski vuk najmanje legao dok su mi i demijan, sidarta, samovolja predstavlja zadovoljstvo super i mislim da se moze covek pronaći i prepoznati sebe u njegovim knjigama. Čest motiv mu je bas to, pronalaženje sebe, razumevanje drugih, prirodu coveka, slobode, maste, odnosu dobra i zla, podvojenosti ličnosti, ljubav prema ljudima, ponegde odnos sa ocem (to mu se provlači verovatno zbog odnosa kakav je imao on sa ocem, zanimljiv lik). Njegovu filozofiju i misli nije tesko razumeti jer i komplikovane stvari kaze na prilično jednostavan način (mislim da je zato i veliki pisac). Takodje mi je zao sto ga nisam citao kada sam imao 18-19 godina jer mnoge stvari koje kaze (npr o pronalaženju sebe) sam vec shvatio a tada bi mi koristile vise ali u svakom slucaju preporuka.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.