Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Mozemo za naprednjake, eto jos samo 26 godina treba da se strpimo dok pocnu da rade kako treba.
http://www.blic.rs/vesti/politika/vucic-obecava-zivecete-bolje-krajem-2014/v2h9l0s
http://izbori.vrbas.net/index.php?option=com_content&view=article&id=192:vucic-od-2015-zivecemo-bolje&catid=40&Itemid=288
http://www.pravda.rs/2014/09/19/vucic-zivecemo-bolje-od-2016/
Kao sličice da skupljam.
Album "srbija u EU" imam izdanja od 2006-2020 za sad.
Čisto malo da potpirujem vatru lolo.
Nije kriv Vučić što nije ispunio obećanje da će biti bolje, kriv je medijsko-tajkunsko-inostrani lobi koji destabilizuje vladu i ruši njegove napore da ovu zemlju iščupa iz blata!
Doduše, još kad bi rekao koji to iz inostranstva ne žele dobro njemu i Srbiji, pošto je sa svim jačim državama u odnosu tipa davanja oralnog seksa.
Шизофренија на нивоу.
Вучић оће да се допадне свим укусима, да буде нешто између Ђинђића и Слобе. Пошто се они тренутно ето, као покојници, добро котирају међ народом.
Значи и прозападни, енергични, неуморни реформатор и човек чврсте руке, бранилац националних интереса, који ето жели добро, ал не дају му душмани из инистранства.
није крив вучић (тадић, ђинђић, милошевић), то ови око њега. али баш зато треба гласати за њега, кад дође на власт, онда ће да растера багру.
politicar nije ispunio svoje predizborno obecanje pa skandal, ovo samo u srbiji ima
za sve je kriva prosla vlast.
Truće, znam da si ironičan, ali kako bre da rastera bagru, kad je namenski štancuje, postavlja na položaje i kad njegova vlast baš na njoj počiva?
Kriv je josip broz ok
tacno se vidi da niko od vas nije bio ni predsednik skupstine stanara fazon, mozda neki podpredsednik sahovske sekcije u osnovnoj ili tako nesto
Ne znam... Tadića su smenili zbog toga. I Koštunicu. I Miloševića. I ubili Đinđića.. I par kraljeva, kneževa natrag kroz istoriju Srbije. I detronizovali, proterali, izvršili državni udar... Ah, stara dobra vremena, kad je političar odgovarao za svoje laži... Naravno, samo u Srbiji, toga nije bilo nigde u svetu osim kod nas.
Sloba bio duša od čoveka al mira gowno
Bice valdemare, samo za ovakvog manipulatora je potrebno vise vremena.
Kakav je ovo manipulator, ja se krstim. Dotle smo spali da nam diktator bude pasivno-agresivna plačipička. Buhuhu-svi-su-protiv-mene-izgubiću-izbore-a-ja-samo-hoću-dobro-Srbiji-al-kurac-imam-natpolovičnu-većinu-pušite-ga... Ako ijedan političar naš liči na ljigavu sluzavu naduvanu žabu, onda je to on.
гласају и тако људи. чуо сам нпр. да вучићу треба дати више власти да се обрачуна са оним дачићем, гашићем и стефановићем. балон се дува, јбг, а највећи је пред пуцање.
Вучић би тачно црко од муке да га смене.
moj izbor: Predrag Saša Radulović
Pa uvek on tako, gotov sam, gubim izbore.. Pa jao atentat, drzavni udar.. I sloba bi ranije pao da nije bilo rata. To su opravdanja za nesposobnost, to ima dobru prodju.
Он је као штребер који пред писмени сере како ништа не зна, а онда добије 5+ на истом.
Na ovaj moj poslednji post moze lagano da se nakalemi dzivdzan lolo