Izbori 2016.

1. sad sam procitao onaj radulovicev plan u 20 tacaka ahaha pa ko da citam ono rasni kad je pricao kakvu bi drzavu napravio, lik izgleda konta da se drzava davi u parama, tj. konta da je narod toliko glup da poveruje u to... ukidanje rts pretplate, ukidanje overe knjizica, vracanje plata i penzija sve iz budzeta kaze lik, a nisam ni stigao do kraja ko zna sta ce jos da nakaci tu, a nek nadje neko post rasnijev kad je rekao besplatan hleb za sve, e to je to hahah mislio sam da je ozbiljniji lik, eh to ti je kad etf-ovca pustis van cetiri zida

2. Treba da se poveća cenzus i da se na to još uvede progresivni cenzus, pa da vidiš kad se ukrupne partije, pa to šega, pa to zavrzlama.

3. Ma da, naravno. Radulović je najveći problem Srbije.

4. radulovic prodo krajinu

5. ahahha jos 5 tacaka mi je ostao i preostale 3 su bile sledece

Смањити порезе и доприносе за трећину у два корака Увести прогресиван синтетички порез. Први корак са почетном стопом од 20% спровести одмах. Други корак орочити растом пореских прихода. Повећати минималац да прати пореско растерећење.
    Увести универзалну социјалну заштиту за сва домаћинства без примања

Свако домаћинство без примања би добило социјалну помоћ од 15.000 динара месечно, плус 5.000 динара по додатном члану домаћинства, тако да би трочлана домаћинства примала 25.000 динара месечно, а четворочлана 30.000 динара. Цео систем социјалне заштите који имамо данас би заменио нови универзалан систем.

Решити проблем кредита у швајцарским францима Терет распоредити између банака и грађана који су узимали кредит.

hhahahha pa siguran sam da nije toliki glupan, ali da ljudi padaju na ovo pa dajte molim vas, premijer=neogranicena moc i neograniceno para sta hahha

6. Bolje ti Armine gledaj s kojim obećanjima je Vučić došao na vlast i ostaje na vlasti, pa se onda smej.

7. sve je zakuvao tito jebeni

8. bato, moze jedan dzivdzan ovde

9. sva bi vodja obecanja ispunio da nije bilo stranih placenika i domacih izdajnika.

10. vucic to skolski radi, vidi se da je ucio od najbolji i da sad ima savete sa strane

11. i dalje niko da mi odgovori zasto mislite da je vucic smanjio plate i penzije, da bi se drkao sa kurvama po jahtama i posle politicke karijere ladio jaja negde ?

12. Lolo Đurđevićka iz Zavetnika ladno sama priznaje da nema radno iskustvo.

Jes, da nije Tita, Srbija bi bila u Savetu bezbednosti.

13. care evo jedno ozbiljno pitanje

koje je po tebi najbolje drzavno uredjenje generalno, a koje za srbiju

14. Brt ja sam istoričar, nisam politikolog il' šta već

15. koje je po tebi najbolje drzavno uredjenje generalno, a koje za srbiju

Socijalizam
    Socijalizam

16. nebitno, ne pitam te zbog izvanrednog poznavanja istorije nego ovako xD

17. Је л напредњаци имају неки програм армине, ако су упучен

18. Armine, citao si plan, postoji i mnogo detaljniji program za svaku od tih tacaka i odgovara na sva tvoja pitanja. ono, cisto da znas, kad si vec u misiji da pojedine pokusavas da nacinis debilima.

19. armine, pojma nemas. poyy

20. Najbolje uređenje je ono koje sad imamo na papiru, problem je u políčkoj kulturi naroda i lošem obrazovanju.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.