Izbori 2016.

1. Nemoj posle pijan ludak me zgazio...

2. Procitao sam program, pa ovo je srbija jebena, trulo do korena, svaki deo je kao zupcanik povezan i sve se drzi na tome ti gurnes mene, ja gurnem ovoga itd. Ne moze se primenjivati sad svaki sistem koji je dobar svuda, pa znam jebene primere gde su strane kompankje pokusale da plasiraju proizvod na teritoriji srbiji taktikom koriscenom u nekim zemljama zapadne evrope i prolazili ocajno, jer je jednostavno to druga prica i trziste i narod, a da ne pricam o drzavi i sistemu celom jebenom.

Ima ona priča gde svako od nas ima komšiju gastarbajtera koji je uzoran građanin u Švabiji, a onda dođe ovde i parkira na travnatu površinu i još se smeje, "haha, tamo bi mi za ovo odmah odneli vozilo i suspendovali dozvolu na par dana".

Kako bilo, priča je nebitna, ali da sistem itekako diktira ponašanje, to je bitno.

3. pa znam jebene primere gde su strane kompankje pokusale da plasiraju proizvod na teritoriji srbiji taktikom koriscenom u nekim zemljama zapadne evrope i prolazili ocajno

Е, СТВАРНО СМО ГОВНА НАЈВЕЋА!

4. Truc brt nikada nisam slicno izjavio, mnogi ne prate temu pa udju i vide tako nesto da si citirao i misle da sam indijanac jbg ne valja to :/

у име вукајлије и у лично име, најискреније се извињавам господину кога сам увредио.

5. nisam rekao da smo govna nema veze sa tim i ti to dobro znas, opet spinujes obesenjaku jedan!!!

6. па шта год да си хтео да кажеш, ваљда је нормално да компаније имају различит приступ за различита тржишта.

http://i.imgur.com/3wpCnLE.jpg
    али, млад си ти још, укапираћеш

7. Vdžandži izdominirao forum.

8. Чек, Радуле је близу цензуса?

9. Između 4% i 6%, zavisi od istraživanja.

10. opet izvrces da ja ispadam indijanac ma znas sta goni se !

11. ne znam sto se spustam medj sirotinju, sad cu ja da se majmunisem ko i svi

12. pre bi glasao za sns seljačine nego za tu malu pičkicu na koju drkaju obrazovana pametnjakovićevska govna

13. mozes ti da budes najpostenija drzava ikada, cistog obraza i tih sranja, ali ako ti narod gladan, ili pogleda preko dvorista a ono komsija jede meso dok ti jedes govna, verovatno ne radis nesto dobro

To je jedno od dva moguća gledišta.

14. Армине, логика ти је глупа до бола јбг. Ниси ти први који си провалио да су политичари говна, да ни ми ко народ баш не миришемо и да ће ствари тешко да се мањају. Не жури још у завод за патенте.
    Али чак и међу тим говнима треба подстицати конкуренцију, и не дозволити једној групи да постигне недостижну надмоћ. Ако нас је нешто претходних 25 година српске историје нучило, а то је да увек може и горе.
    Стварно не знам како да окарактеришем: "аха, па ови нису ништа бољи што би дошли уместо њих, па што онда да не дамо СНС-у апсолутну већину и бланко чек да раде шта оће" сем као мешавину наивности, глупости и кратковидости.

15. sad je vec ocigledno da niko ne kapira sustinu mojih postova, ajde da kazemo da ne znam lepo da se izrazim i da ostavimo na tome

16. Da, aj da damo Vučiću apsolutnu vlast iz prostog razloga što Tadić i Dačić pre više od četiri godine nisu bili baš dobri, i usput u tu Vučićevu apsolutnu vlast da uguramo još i tog Dačića, koji nije bio dobar još od 2008. I još lokalne feudalce, Ilića, Palmu, Draškovića, Čučkovića, s koca i konopca da ih skupimo, pa u vladu... Zbogom, mozgu moj.

17. vremenom glasaci velikog vodje postanu pateticni demagozi koje nagriza paranoja.

18. Da otvaramo temu "Citiraj armina"?lolo

19. Ne, treba glasati za jedne u kontinuitetu od 50 godina, pustiti ih da se nakradu u prvih trideset, pa onda u sledecih dvadeset da nesto urade i za drzavu i narod. Taman ce dotle biti i manje naroda, sto zbog bele kuge, sto zbog odo ja u njemacku, pa ce i zatadak biti lakse ostvariv. Dakle samo strpljenja dok se ne nafatiraju toliko da vise nemaju gde da skladiste plen, pa se sete da mogu nesto i narodu da dadnu. Tako treba, mislimo na duze staze, niko ne moze da nam obezbedi bolji zivot odma sutra. Ja mislim da nam je to najbolje resenje.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.