Izbori 2016.

1. jebac presretac napisao sam na proslim strana u onom podugackom postu, u zavisnost od toga koliko godina imas, tamo ti je resenje, znaci batali politiku, ja sam ovde da vam pomognem

2. armin nas zeli unistiti

3. radite sta hocete boli me kurac, ali da tvrdite da su bolji nisu i tu cu ja da ulecem da vam pisam usta

Znači, pošto su svi isti, ti bi uleteo kod bilo koga ko će drugima da piša u usta. Pa dobro, iz toga se vidi da si jedna politički zrela i odgovorna, moralna, nimalo oportunistički nastrojena osoba. Tebe bi čovek mogao da poželi za saradnika u nekom poduhvatu od opšteg dobra, i ti nikada ne bi izdao drugog koristi svoje radi. Doduše, moglo bi se pomisliti da pošten čovek sa stavom "svi su oni isti" jednostavno neće izaći na izbore, pokazujući time prezir prema svima njima, ali naravno, ima dobrih i poštenih ljudi koji će ipak da se opredele za sigurnog pobednika, da bi poraženim pišali u usta. Takav ti je život...

4. nikako se ne kapiramo vald, a ti si dobar covek i koliko znam stariji od mene, pa bih da prekinemo ljutu raspravu

5. a hocu samo da zamislite kad izmile na scenu ljudi koji nisu radule, seselj, borko ili kad im se ne daj boze da neka odgovornost, pa zamislite taj haos, mocice 3 blica dnevno da izlazi...
    vucicu jos jednom te pozivam nadji me preko ajpija, ministar propagande 2016, plan je sastavljen, pisamo svima usta narednih 10god, samo znam da ako se ovo cita, cita neki pijun koji prenosi onom retardu sto organizuje botove, a on zeli da sacuva svoju poziciju tako da ce me ignorisati, neka neka, ne radim ja ovo zvog sebe, meni taj strest ne treba, kako god ako nadjes put do mene vucicu znaj da ujedinjeni mozemo sve

6. Ma ionako svejedno. Ti pošteno kažeš za koga ćeš da glasaš, i to je ok.

7. pazite, nije da Arming nije u pravu

dok god prosečan stanovnik Srbije ne dostigne nivo svesnosti i obrazovanja dvanaestogodišnjeg osnovca sa prosekom 4.2, izbori nemaju efekta nikakvog

ipak, moj glas ide za: Predrag Saša Radulović

kada vidi kako narod živi:
    http://images.kurir.rs/slika-724x489/sasa-radulovic-foto-dado-dilas-1388045064-417993.jpg
    nakon što mu pomogne:
    http://images2.kurir.rs/slika-724x489/sasa-radulovic-foto-dado-dilas-1386710582-410569.jpg

8. ae neko ukratko da me ubedi za koga da glasam i zasto, nisam prtio nista od politike zadnje 3-4 godine a necu za ovog vucica smara me kad ga vidim na tv

9. cenim i ja sto si se i ti izjasnio i izneo svoje razloga, jbg mozda te zakacim dok bljujem vatru na sve strane, zato sto sam napadnut sa svih strana, srecom od strane neinformisanih i lakovernih protivnika

10. Crno, nemoj ni da glasaš ako ne pratiš politiku

11. Радјард Куплунг
    znao sam da će neko to da napiše, ali moji džakovi su išli privatnim kombijem na adresu: Wladimir Puding, Obrenowac 24

Nisam rekao ništa loše nego je pitanje bilo šaljivog karaktera vezano za vreme, kada tačno, pre ili posle TIŠINA TAMO! Jer pre TIŠINA TAMO! je Obrenovac već poplavljen pa je onda krenula herojska akcija spasavanja Sava male i Šapca, posle.

12. hocu da glasam da bih mogao da serem kada se opijem o politici sti bio nekad u kafani

13. Какав Коштуњав израз има када види како народ живи

14. @Crno
    Glasaj za SPS jer će da izjebu Vučića i da formiraju manjinsku vladu, a Vučić jebe JSD Partizan, Dačić ne jebe. Razmisli.

15. ali moji džakovi su išli privatnim kombijem na adresu: Wladimir Puding, Obrenowac 24

A niste se nešto ni pretrgli od slanja tih džakova...

16. Crno, za Seselja, brt. Ili za Canka. Voleo bi' da obojica budu u Skupstini u sledecem sazivu. Osim toga, obojica prelaze cenzus sig, tako da ti glas nece ostati ispod cenzusa i time otici Vucicu. Nemoj za ovu Boraniju tipa Radule, nema cenzusa za njega realno..

17. Daj Armine napiši zbog čega ćeš glasati za Vučića, nija valjda samo iz protesta što smo ovde na temi maltene svi protiv njega. Stičem utisak da se svađaš sam sa sobom.
    I samo nemoj da kucaš kilometarski post kako su svi političari ista govna, to smo na ovoj temi svi napisali makar jednom. Tripuješ da se ljudi ko zna koliko lože na Radulovića ili nekog drugog. Nema veze sa vezom, jednostavno im je preko kurca picouste pizde i kuknjave kako su svi portiv njega, a on se bori svakodnevno za Srbiju 25 časova dnevno i uopšte ne spava.

18. zato sto je vucic najbolji politicar u zemlji i zato sto ga kontrolisu zapadne sile kojima treba da pristupimo, EU i NATO mislim i da je to jedini put ka nasoj normalizaciji, da postanemo deo masinerije, makar bili neciji robovi opet je 10 puta bolje od svega sto je bilo posle titove farse

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.