Izbori 2016.

1. e deki i ti si jedan od onih kojima bih postavio to pitanje !

ja sam rekao da prelazim i ja na majmunisanje, zato sto svi ostali na ovoj temi to rade, sad cu ja agresivno da nastupam i napadam... da citam detaljnije stvarno me ne zanima kad su mu ovo stubovi, da se ne krade, da nema stranackog zaposljavanja, sve cemo lopove da pohapsimo, narodu para, osiguranja i svega, samo ubacena po koja strucna rec da bi zagrizli ovi malo "obrazovaniji"... a i ovih 20 tacaka kako je napisano, recenica nije odvojena, negde ima tacka, negde nema, student se vise potrudi kad pise esej, sprdnja velika, bolje da nisam detaljnije gledao, mozda bih ga i malo vise postovao

2. Је л напредњаци имају неки програм армине, ако су упучен

Naprednjaci nemaju nikakav program, osim par parola, a u svoju izbornu koaliciju su uključili stranke i pokrete koje su zajedno nemoguće, dijametralno suprotne. Koga interesuje više, neka prouči listu.

da citam detaljnije stvarno me ne zanima kad su mu ovo stubovi, da se ne krade, da nema stranackog zaposljavanja, sve cemo lopove da pohapsimo, narodu para, osiguranja i svega, samo ubacena po koja strucna rec da bi zagrizli ovi malo "obrazovaniji"

Gle, liči mi na nešto. Samo bez onih par stručnih reči za "obrazovanije".

3. Vulin-Palma-Rasim
    Kao Mao Ce, Palma i Leon Blum da se sastave.

4. ja sam rekao da prelazim i ja na majmunisanje, zato sto svi ostali na ovoj temi to rade, sad cu ja agresivno da nastupam i napadam... da citam detaljnije stvarno me ne zanima kad su mu ovo stubovi, da se ne krade, da nema stranackog zaposljavanja, sve cemo lopove da pohapsimo, narodu para, osiguranja i svega, samo ubacena po koja strucna rec da bi zagrizli ovi malo "obrazovaniji"... a i ovih 20 tacaka kako je napisano, recenica nije odvojena, negde ima tacka, negde nema, student se vise potrudi kad pise esej, sprdnja velika, bolje da nisam detaljnije gledao, mozda bih ga i malo vise postovao

armine, bas nemas pojma

5. Da li je Borko - Radulovic za sirotinju?

6. Borko je Dačić za sirotinju

7. 1. Јака економија – услов за модерну и снажну Србију

2. Привлачење инвестиција – услов привредног раста

3. Косово и Метохија – део Србије

4. Србија у Европи и сарадња са светом

5. Начела политике заштите права националних мањина

6. Целовита и децентрализована Србија

7. Пољопривреда као шанса Србије

8. Развој енергетике и рударства је перспектива Србије

9. Саобраћај, инфраструктура и туризам – услов развоја осталих привредних и индустријских грана

10. Борба против корупције и криминала

11. Здравствена политика

12. Социјална политика и социјална правда

13. Реституција – модерна Србија

14. Стратегија за младе – снага за будућност

15. Стратегија за пензионере – брига о нашој садашњности

16. Култура, наука и образовање – залог за будућност

17. Заштита животне средине и очување природних ресурса и баштине – пут ка одрживом развоју

18. Отаџбина и дијаспора – нераздвојне целине

19. Слобода медија – основ и услов демократије

20. Развој спорта

Програм снс, прецизније начела истакнута на сајту. Ако се веч полемише око програма и иде у ситна цревца, од Радулета СНС није ништа креативнији на цревцу

8. Za Borka neću da glasam jer je bio prisutan na Makišu maja 2014. godine kad smo punili džakove peskom, a nije mu palo na pamet da uzme lopatu u ruke makar za slikanje

edit: ipak moj glas ide za: Borislav Borko Stefanović

9. Али Борко има и програм и МАНИФЕСТ

10. Punio si džakove posle TIŠINA TAMO! ??

11. program sns je jos jednostavniji, zato sto i gadja jednostavniju grupu, sustina je da svi isto obecavaju i naravno da nece ispuniti ni 10% toga, jer to je politika i opet kazem i sns je kurac jer je sve kurac, ali nemojte mi je reci da su razne lobanje kao sto je radule bolji izbor, NEMA PRAVOG IZBORA

12. znao sam da će neko to da napiše, ali moji džakovi su išli privatnim kombijem na adresu: Wladimir Puding, Obrenowac 24

13. i pre nego sto uletite pa sta onda treba da pustimo da nas krezubi seljaci iz sns jebu ili da ne radimo nista povodom toga ? radite sta hocete boli me kurac, ali da tvrdite da su bolji nisu i tu cu ja da ulecem da vam pisam usta

14. Добро армине какво ти деловање предлажеш поводом ситуације. Ситуација је да нас вучела и екипа запишавају сваки дсн, цео дан

15. Ja mislim da u nekim sledecim izborima Radule i Borko izlaze u paketu i prelaze cenzusaru.

16. celt: hej srbi vidite kako mi radimo super u switzerland zasto ne biste i vi tako bice i vama super

podseti me na nekog ortaka iz inozemstva kad sam se pozalio crko mi komp, kaze lik pa kupi novi brt

(znam da celt nije tako rekao, al nisam ni ja mnoge stvari, sad cu ja da spinujem, otvorite usta tako tako)

17. armin, vi zaista ne želite da nam bude bolje

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.