Izbori 2016.

1. Pseto, u pravu si, ali zaboravljaš 2 činjenice:

1. propašćemo i bez radikala,
    2. Hrvati i ovako zbog nas imaju nervni slom ;-)

2. mislim da smo vec propali

3. Pa ovo pod 1 sam rekao i ja

A ovo pod dva jeste ali od radikala ono bas bas nervni slom plakanje po medijima tuzenje eu i to

4. Al fora sto ce nas tuziti ei koju cemo mi odjebati opaaa

5. Povrede su dosta sjebale van gala, a mojes moze da pusi kurac, imao je van persija na vrhuncu karijere, runija odlicnog, i zavrsio sedmi. A sad sere "eee da su meni dali 250m". Van gal je napravio igraca od Smolinga, od Janga, izmislio bortwik jacksona, forsu mensaha, rashforda, Martial, Shaw su vrhunska pojacanja, Blind je pokazao klasu protiv Evertona, imaju najbolju odbranu u ligi, van gal je naucio de heu da nije veci od kluba. Da nisu otisli dzoni evans i kleverli mozda bi danas igrali kao besni pod van galom. A mojes je doveo felainija, najveceg truljana u istoriji kluba. Depay ce isto da kida, kad za dve sezone neki murinjo ili anceloti uzme ligu sampiona sa junajtedom niko se nece setiti istinskog genija, luja van gala. P.S. da totenhem, lester i west hem nisu imali sezonu zivota bio bi drugi treci van gal lagano. Klopo kurcina

6. van gal bi osvojio kup sa vosom.

7. ne kapiram sta je to,al verujem da bi :D

8. Vos je grupa ljudi koja je igrajući fudbal sklapala dilove za odabiranje definicija i lajkovanje istih.

9. VOS bi i izbore osvojio lagano. Samo bih Agilnog snajperom morao da vrebam kad mi minisarstvo građevine ne bi dao a pomogao sam mu na vlast da dođe. Fejs disu naše pare!?

10. Boh ne zaboravi koliko je VOS modova bilo pre nego je srpski pokret DOGORELO razjebao sve to. Disu moje odabrane?!

11. Kako je otišao Arlovski?

12. Drug Raja više drugove nema :(((

13. Ombre i Tandrčak tužni su i depresivni, nisu znali za bol srca moga.

14. Raja nijema rl prijatelje.
    Je l ti trebaju odabrane, kruna itd?

15. Hah, iz ovoga se da zaključiti da bi me podržao čak kao nosioca liste XD

Što ti ne bih dao, čovek si od poverenja? Mada je meni bolje da budem neki savetnik, eventualno da mi se poveri ministarstvo sporta, ili kulture. Fejsa treba u ekonomiju, pokazao se, lolo. Ti građevina. Realno, stručnije bi to sve bilo kada bismo na VOS-u probrali od sadašnje garniture.

16. Deky ko bi ti bio sekretaritza? XD

17. Hah, iz ovoga se da zaključiti da bi me podržao čak kao nosioca liste XD

Da, podržao, u prošlom vremenu ok?

Je l ti trebaju odabrane, kruna itd?

Pehar mi treba, želim da imam bolje mišljenje o sebi.

18. A jeste, zaboravim uvek da si i ti evoluirao ;)

Nema veze, ja bih tebe i dalje, ti si samo onlajn govno :*

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.