U rl sam mitza i često puta uhvatim sebe da kucam Rajin broj da ga pitam oćemo li trećeg u Rumu na vašar pa se trgnem i setim kako mi nisi ništa odabrao i da ne verujem nikome visxe nik4d!
Kako ti nisam ništa odabrao, kad je VOS služio upravo za takve stvari?
Mada, nije istina, ako me sećanje dobro služi, mislim da sam odabrao baš jednu koja se na VOS-u poprilično pominjala (mada nije traženo da bude odabrana). Viskas.
Kakva carska defka. Ovo ti je bila moralna obaveza da odabereš jbg.
Zbog takvih tao ti država je u kurcu, praviš kampanju s nečim što ti je posao bio da uradiš.
1. Svako ko kaze resice problem sa kreditima u svajcarcima - sere
2. Svako ko kaze smanjice porez - sere
3. Svako ko kaze da dovodi strane investitore - sere
4. Svako ko kaze povecace plate - sere
Zasto?
1. Potpisali su ugovor. Kraj rasprave. Lepo bilo kad kamata bila mala. Jelasic im fino govorio da ne uzimaju. Ko ih jebe.
2. Drzava koja je u finansijskom kurcu ne smanjuje poreze dok ne oporavi ekonomiju
3. Investitori dolaze jer im se isplati ili im majmuni iz budzeta daju grdnu lovu da zaposle ljude
4. Plate regulise trziste i sindikati koji su kod nas kurac.
2. Drzava koja je u finansijskom kurcu ne smanjuje poreze dok ne oporavi ekonomiju
mora, tako se oporavlja ekonomija. zajebano je to, ali neko mora malo da presece ako hoce da privuce investitore i oporavi to. u irskoj video i cuo iz prve ruke kako su to uradili kad su u najgorem kurcu bili.
Kelte Irci su smanjili akcize, korporativne takse i te zajebancije. Ne poreze i doprinose stanovnistva, radnika i djaka. Ovi nasi to obecavaju da krezuba srbadija glasa za njih, a realno seru, jer onda ne bi imali odakle da finansiraju davanja iz budzeta. Oko 50% prihoda nase drzave dolazi od poreza na dohodak i PDV-a.
U rl sam mitza i često puta uhvatim sebe da kucam Rajin broj da ga pitam oćemo li trećeg u Rumu na vašar pa se trgnem i setim kako mi nisi ništa odabrao i da ne verujem nikome visxe nik4d!
Kako ti nisam ništa odabrao, kad je VOS služio upravo za takve stvari?
Mada, nije istina, ako me sećanje dobro služi, mislim da sam odabrao baš jednu koja se na VOS-u poprilično pominjala (mada nije traženo da bude odabrana). Viskas.
Viskas
Kakva carska defka. Ovo ti je bila moralna obaveza da odabereš jbg.
Zbog takvih tao ti država je u kurcu, praviš kampanju s nečim što ti je posao bio da uradiš.
Pa realno, ja i jesam odabirao samo ono što jeste za odabir.
Drugarima sa fudbala XD
Bivšim.
Ontopic: Dosta je bilo!
Evo usraću se sada :-D
1. Svako ko kaze resice problem sa kreditima u svajcarcima - sere
2. Svako ko kaze smanjice porez - sere
3. Svako ko kaze da dovodi strane investitore - sere
4. Svako ko kaze povecace plate - sere
Zasto?
1. Potpisali su ugovor. Kraj rasprave. Lepo bilo kad kamata bila mala. Jelasic im fino govorio da ne uzimaju. Ko ih jebe.
3. Investitori dolaze jer im se isplati ili im majmuni iz budzeta daju grdnu lovu da zaposle ljude
4. Plate regulise trziste i sindikati koji su kod nas kurac.
Toliko od mene, odoh.
mora, tako se oporavlja ekonomija. zajebano je to, ali neko mora malo da presece ako hoce da privuce investitore i oporavi to. u irskoj video i cuo iz prve ruke kako su to uradili kad su u najgorem kurcu bili.
Xd
Kelte Irci su smanjili akcize, korporativne takse i te zajebancije. Ne poreze i doprinose stanovnistva, radnika i djaka. Ovi nasi to obecavaju da krezuba srbadija glasa za njih, a realno seru, jer onda ne bi imali odakle da finansiraju davanja iz budzeta. Oko 50% prihoda nase drzave dolazi od poreza na dohodak i PDV-a.
Jer naravno ekonomiju nemamo.
krajem 80ih su bili u istom kurcu ko i mi sad, kako mi opisuju stariji irci, dosta toga me podseca na nase stanje iz opisa pa su opet zagrizli to.
http://cdn.makeagif.com/media/3-27-2016/doqlJt.gif
ХАХАХАХАХАХА ЦИКЛОН МАЂИЈО
Oooo, DF, mađijo - 'de si, sto godina te nema?
А ПРЕМИНО САМ ИМА 15-АК МЕСЕЦИ. САД МОЈ ЗЛИ ДУХ ПИШИЦА СА СПУШТЕНИМ МУДАШЦИМА УПРАВЉА НАЛОГОМ. ЈА САМО ПОСМАТРАМ...
Haha, kako me oraspoloži kad vidim ovo .,. malopre, mislim nemojte da me pogrešno shvatite.