Izbori 2016.

1. ХАХАХАХА МЕНЕ БРТ ВИШЕ ОРАСПОЛОЖИ КАД ВИДИМ .!. МАЛОПРЕ. АЛ НЕЋЕ НЕШТО... А ПИЈЕМ КАМАГРУ УЗ КАФУ КО МЕД. И ЏАБА

2. Ajde ovde da cujem vasa nagadjanja, koliko % ce imati
    Ds
    Tadic ceda canak
    Dveri
    Radule
    Tadic
    Seselj
    Dacic

3. Bonus pitanje: da li biste dali svaki milimetar svog penisa zorani mihajlovic?

4. Vos je grupa ljudi koja je igrajući fudbal sklapala dilove za odabiranje definicija i lajkovanje istih.

Hahahaha

5. Miss Piggy? NE! Ko svaka avridž srpkinja koja se zapusti u guzice kad se uda, tako se i ona ukrmačila od kad je došla na vlast. Bila je solidna milfara pre, PU!

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/12985418_10153804413323612_6197288914543524182_n.jpg?oh=f929df8b194a2c994f6cd490c3626807&oe=57BCAF8D

6. hahaha, mis pigi. a šta je onda jorgovanka?

7. Radule +, koliko god da je.

8. Upravo sam saznao da je pre nekih mesec i kusur dana brat Njegove Svetosti Vozda Serbskog nasilno preuzeo Win-Win Computers za jedva 10% vrednosti firme. Tipa potpisi, evo vam ovo para i mars.

Rekao mi bankar koji je vodio papire Win-Wina.

Svaka cast Vucicu (Andreju).

9. Win je kerov kuratz šta se sve radi
    Sitno je to

10. Kurac sitno, 8 miliona eura godisnji revenju.

11. Boh, daj i ti malo prljavog veša o onim izvođačkim radovima, koridor i to, konkretnije malo :)

12. Boh, daj i ti malo prljavog veša o onim izvođačkim radovima, koridor i to, konkretnije malo :)

Ajde Boh stvarno, daj neke sočne detalje, pa da se Armin iznervira što pljujemo Vučića :)

13. Upravo sam saznao da je pre nekih mesec i kusur dana brat Njegove Svetosti Vozda Serbskog nasilno preuzeo Win-Win Computers za jedva 10% vrednosti firme. Tipa potpisi, evo vam ovo para i mars.

Rekao mi bankar koji je vodio papire Win-Wina.

Svaka cast Vucicu (Andreju).

па шта, јеботе? и радуловић је наместио жени да ради књиговодство фирмама у стечају!

14. andrej vucic nasilno pokupovao pola top kafica i restorana u bg to je javna tajna boli ga kurac bas

15. Dobro bre, jedno je da zaposlis zenu preko veze, nije u redu, okej. Ali ovaj ljudima oteo celu firmu koju su gradili godinama. Al Kapone fazon jbt.

16. Hahah, al' ju je zajebao, namestio joj i rekao: "munem, ženo, evo ti radi s knjigama firme u stečaju kad za bolje nisi!". Ludi Radule.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.