Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
nema sta ja da se nerviram, nemam ja nikakve koristi od vucica niti mi moze naneti kakvu stetu, zato sto imam 2 ruke 2 noge i nisam mentalno zaostao pa mogu da se brinem o sebi, ne ocekujem da mi drzava da nesto
Radule vezivao ženu za radijator i recitovao joj Njegoša, to vam je info od strica njenog.
a i vecina tih firmi, restorana, kafica zna se kako je otvorena i ko ih je otvorio, tako da od lopova do lopova to ide, mozda se nadje neki posten porodican posao ali jbg
opet ne menja cinjenicu da vucic nije krao, jer je kao sto sam rekao to tip koji zeli da hrani svoj ego, a ne da puni dzep, e sad jbg burazer je to, dodje mu i kaze tebrex aj cimaj tog i tog nek posalje inspekciju nek zatvori taj i taj lokal na par dana, nece da proda kurci se, a vucic ce pa jebem mu mater andrej dokle vise, pretera ga, a andrej ce ajde bre sta zajebavas ko ti sta moze, i vucic posto je takav karakter pognute glave jbg buraz je, najlakse mi je ici uz to jbg, andrej je uvek bio vragolan u familiji
tako da nemojte sad jos lazno moralisanje dovoljno ste mi pali u ocima
opirete se reformama marvo!
e,sad za kaznu nece biti za 2 godine bolje,vec za 4.
a truc i dalje podjebava sa strane ko sisa, nasao najnebitniju stvar u tekstu :D
Ma ti će kafići da mu traju dok je bata tu. Posle će prinudno da ih prodaje višestruko niže itd
Coa tripujem se ja da pisem oko toga ovde ozb
Није питање шта може да ти да него шта жели да ти узме, држава, армиме. Причаш као да си изолован од државе потпуно, микродржава Арминија
dao ponudu na foru, ocete po sto iljada ili da idete u zatvor zbog ovog-onog. verovatno su i oni pravili neki dil sa muljanjem prvobitno... ne opravdavam kako je reseno, da smo ozbiljni, svi bi u zatvor, al cenim da kolko god da smo kaubojska zemlja ne moze bas tek tako vucic da ti bane u firmu i kaze daj kljuceve.
али овај је бар платио колико било, а радуловић џабе запослио жену. коме је он платио да запосли жену?
samo saslusajte sta pricam i promuckajte u svojim glavama malo to, a predlozio bih vam i da mi slepo verujete, ja vidim kroz coveka, kroz vase recenice na ovom forumu vec ste svrstani o odredjeni sablon, vidim siru sliku, vidim buducnost, vi ste dobili retku priliku da naucite nesto, da osetite nesto, zato slepo verujte marvo, SLEPO VERUJTE !!! beeeee beeeeeeee
Kapiram brt, i meni nekad kroz glavu prođe ta pomisao, da ne kažem baš paranoja, nikad ne znaš koliko su ludi.
Daj na pvt, neću da širim. :)
Није он Циганин, брат му је Циганин, ал' он није Циганин! :)
upravo to boh to je jedan krug samo, al pojedini progledaju samo kad im odgovara
Armine nastavi tako i dva tvoja učitelja koja su te odvikavali od prsluka na šulju će ti biti dželati
нермин, класичан економиста. што нећеш да признаш, брт?
едит: студент економије, да се исправим
Coa ne dam imao bih dosta da izgubim. Jebem te državo kad ja moram da ćutim!!!
ako ne biste muljali, krali, lagali, ucenjivali, tj. igrali tu igru, onda niti poznajte prirodni poredak, prirodu coveka, drustva celog i verovatno ni nemate sansu da budete ni blizu vrha, a kamoli na vrhu, vec kao ovcice beee beee cekate vuka, volite da budete jebani, to vam je u prirodi, to je u prirodi marve beeee beeee
armine, naivan si
moram ostro boh, sam protiv svih, sva oruzja su u igri
Naravno, oni koji poznaju prirodu čoveka, kad se podignu do vrha, kao što i zaslužuju, čine sve da tu prirodu, kao i društvo u celini, promene nabolje.