Izbori 2016.

1. i kakvo ti je to ime armin, siptarsko-bosansko muslimansko?
    npr: armin meljezi ili armin hasanbegovic, idu zajedno kao mast i leba?

2. al cenim da kolko god da smo kaubojska zemlja ne moze bas tek tako vucic da ti bane u firmu i kaze daj kljuceve.

Meni i mom kumu bi tako zatvorili kafic da nismo dali 500 evra da na trgu svira Miroslav Ilic. Iako smo sve radili legalno i nasi gosti ne dolaze da slusaju Miroslava. Ne samo meni, svima u gradu. Ako hoce nesto da ti nadje, naci ce ti. Makar mrtvu muvu u sanku, pa da te osere sanitarna. Otvoreno nam rekla doktorka gradonacelnica. Onom Gargamelu sto je negda jebo Mancicku napredni zatvorili restoran u SD, jer nije hteo da da doktorki za kampanju. Jednostavno mu opstinari krkali na recku, recku nikad nisu platili, slali mu inspekciju za inspekcijom i na kraju kljuc u bravu. Danas taj restoran drzi doktorkin stranacki kolega, a rade ucenici srednje ugostiteljske za crkavicu, kao praksa znas.

3. kakvo god da je moje je !

4. durum durum, hamza bahtmale Armin khatfa.

5. Meni i mom kumu bi tako zatvorili kafic da nismo dali 500 evra da na trgu svira Miroslav Ilic. Iako smo sve radili legalno i nasi gosti ne dolaze da slusaju Miroslava. Ne samo meni, svima u gradu. Ako hoce nesto da ti nadje, naci ce ti. Makar mrtvu muvu u sanku, pa da te osere sanitarna. Otvoreno nam rekla doktorka gradonacelnica. Onom Gargamelu sto je negda jebo Mancicku napredni zatvorili restoran u SD, jer nije hteo da da doktorki za kampanju. Jednostavno mu opstinari krkali na recku, recku nikad nisu platili, slali mu inspekciju za inspekcijom i na kraju kljuc u bravu. Danas taj restoran drzi doktorkin stranacki kolega, a rade ucenici srednje ugostiteljske za crkavicu, kao praksa znas.

reketiranje leptijebem.

6. ćetnićko genocidno kopile!!!

7. obrezani kozojebcu!

8. чему сад ове шовинистичке прозивке? лепо дискутујемо о томе ко је већи лопов, вучић или радуловић и морате сад и на националној и верској основи да се прозивате.

9. дај још једном онај линк за радуловића, нермине, да погледамо.

10. more videcete vi kad dodje seselj na vlast!

11. jos kolko imamo, desetak dana

12. па мало мање до изборне ћутње. после нема агитовања!

13. ozbiljno, glasajte za djb, kako god bilo, najbolje je resenje trenutno. ostalo ili ludo ili glupo, i to ne pricam o licnosti nego o ideji stranke.

14. pa je l i bata sale komentarisao one tacke plana njegovog, gluposti

15. e da bata sale ti se nisi izjasnio jos

16. nisu, funkcionisalo je to na drugim mestima, nije iz vedra neba smisljeno.

17. Хаха Армине, па ајде ево ја да признам нисам много постиго јер нисам неко мувало, али шта си па ти толко уватио бога за јајца да ми је да знам, са толком твојом памећу?
    Изгледа доскора ниси знао ни одевну комбинацију да потревиш, ако сам разумео Бохорову опаску :)

18. ja sam trenutno kerov kurac, ali smatram da imam temelje na kojima gradim svakodnevno i jednoga dana zver ce pokidati lance ;))

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.