Uzmite kredit, zaduzite se kod familije, prijatelja idite prozivite sve sto ste ikada zeleli u ovoj 2016. God, narednih 5god jedite pastete i vracajte dugove, au al se nekad lepo zivelo 2016. Jebes ti sad ovo sranje, a?
ma lik je glavna njuska u srsu vec 200 godina, ne planiraju da ga menjaju dok ne umre kontam...
internet meme, to je to...nesto razmisljam, sta bi bilo kad bi on nekim cudom dosao na vlast? ili bi nas sravnio neko sa zemljom il bi ga oterao narod posle fazon 20 dana
Dzankee, sto to mislis, zbog ideologije?seselj uopste nije glup, ja mislim da je pametniji od velike vecine politicara..sad ljudi prave neke meme za seselja, pre su za kostunicu to radili..uvek se pojavi neka misao koju svi prihvataju a niko je ne analizira.kao kad su pricali-nas je tito zaduzio i od toga ne mozemo da se oporavimo.a od tita do danas dug smo upetostrucili
i da, pitanje je šta e sa tom velikom srbijom, je l' ga prošlo to bunilo
Bio sam na mitingu vadikala pre par nedelja i iz njegove priče da se skontati da ga nije prošlo, ali je svestan da nije moguće ostvariti to u narednih ''sto, možda i dvesto godina''. Poz
nisu tolko glupi, al me ne bi cudilo da roknu soda vodu u neko dobro belo vino.
Veliki pozdrav za shomeya, sto se tice pomoci hvala prijatelju dragi, ali zaista nema potrebe, da se plasim vrabaca, nosio bih pracku ;)
Uzmite kredit, zaduzite se kod familije, prijatelja idite prozivite sve sto ste ikada zeleli u ovoj 2016. God, narednih 5god jedite pastete i vracajte dugove, au al se nekad lepo zivelo 2016. Jebes ti sad ovo sranje, a?
da ne bude zabune, ovo je toliko uprošćeno, ali publika zahteva takav pristup jbg
Hahaha budaletino
Moj ćale objasni komunizam tako što je soba puna para i mi svi tu i ugasi se svetlo i uzme koliko kome treba hahaha lud čoek
Pozdrav za caleta lacoste gospodin
jebenti SRS ovde na lokalu kad vidim kakve su glave u vrhu stranke prisere mi se
Haha pa sta si mislio dzanki, sto rece truc seselj je vise "internet meme"
ma lik je glavna njuska u srsu vec 200 godina, ne planiraju da ga menjaju dok ne umre kontam...
internet meme, to je to...nesto razmisljam, sta bi bilo kad bi on nekim cudom dosao na vlast? ili bi nas sravnio neko sa zemljom il bi ga oterao narod posle fazon 20 dana
ЏАНКИ НЕМАШ ПРАВО ГЛАСА АЛООООО. ГЛАСАЈ ЗА ПРЕЦЕДНИКА ОДЕЉЕНСКЕ ЗАЈЕДНИЦЕ ОВДЕ СЕ НЕ УКЉУЧУЈ
ratko romic
Dzankee, sto to mislis, zbog ideologije?seselj uopste nije glup, ja mislim da je pametniji od velike vecine politicara..sad ljudi prave neke meme za seselja, pre su za kostunicu to radili..uvek se pojavi neka misao koju svi prihvataju a niko je ne analizira.kao kad su pricali-nas je tito zaduzio i od toga ne mozemo da se oporavimo.a od tita do danas dug smo upetostrucili
nije teško biti pametniji od većine naših političara...šešelj je daleko od glupog čoveka ali ima neke teško ostvarive ideje...
i da, pitanje je šta e sa tom velikom srbijom, je l' ga prošlo to bunilo
makar je dosledan,,kad bi se iskoristio potencijal koji imamo mogli bi da pripojimo i tursku ako bi hteli.
u trenutnom stanju ne bi mogli ni usranu crnu goru da pripojimo, kamoli nešto ozbiljnije..
Bio sam na mitingu vadikala pre par nedelja i iz njegove priče da se skontati da ga nije prošlo, ali je svestan da nije moguće ostvariti to u narednih ''sto, možda i dvesto godina''. Poz
izgleda da je seselj zanesenjak, poput onih majstora borilackih vestina koji se loze na hodanje po vodi i tako te stvari
čovek čas priča da treba kompletno odjebati EU, pa par dana nakon toga da se sarađuje sa istom..ne znam
Seselj je najinteligentnija glava na nasoj sceni, sve on planirano radi i kupi kajmak preko deceniju