Izbori 2016.

1. Uglavnom dobro zna da nema nista od velike srbije i tih i slicnih smesnih prica, ali ima razlog zasto to radi i ima prilicnu korist od toga, od milosevica pa do danas

2. 1. Pobedi na izborima
    2. Proda Milosevicu
    3. ???
    4. Profit

3. Ne tako..

Evo npr. Ove izbore je povratkom usrao ostale manje stranke za procente

4. koja razlika u odgovorima
    http://www.blic.rs/vesti/politika/blic-ring-pogledajte-kako-zorana-mihajlovic-i-branko-ruzic-razmenjuju-politicke/dverlxj
    ruzic prosecan kladionicar kapiram gledao ponudu u meridianu pa tako odredjuje

5. Mister_NO
    Ne bi me čudilo da su kreteni pravili špricer i od crnog vina :D

u sremu mesaju sparajt i crno vino.to zovu "statebolikurac".

6. Ma jesu 100% :D

Belo je vino, ali moze i belo dugo da stoji. Jbg ima jedan coek iz sela Dobri Do kod SD koji je bas ozbiljan proizvodjac vina. Prosle godine sam kupio od njega flasu nekog belog, berba '90. Jebe kevu vino. E sad sto industrija krlja govna u vino da ga konzervisu i sto nasi seljaci trpaju sumpor da mu brze fermentise je druga prica.

7. Sale, ovde gde ja živim je top 3 mesta za vinograd u Jugoslaviji. Ruže vetrova, sastav zemlje i sunčani sati, dolazili iz instituta da mere. Ranije u Bg dok se konjima vozilo groždje dok se Kosmajsko ne proda niko i ne iznosi svoje
    Al to sad tehnologija nadoknadi sve
    Drug radi u vinariji u selu pored Beča i donosi mi. Melem za dusu iako 99% rakiju pijem
    Kapiras poentu. Sad samo tehnologija, groždje moš kako oćeš

8. Box, koliko sati spavas nocu ti?
    Ko Nikola Tesla 2 sata fazon?

9. Dobio ja neko manastirsko belo vino i lozu iz Gračanice, oduševio se. Kad ono, ništa. Prosek. Mislim, ne prošek, već prosečno.

10. Brzo spavam Papo jer pare neće same ući u džep

11. Brzo spavam Papo jer pare neće same ući u džep

Boh za dva sata odspava koliko ja za celu noć. E zato je on gospodin, a ja klošar.

12. Boli tebe kurac, tebe voze dok ti spavaš na zadnjem sjedištu tvoga auta ooooooooooo ooo oooooooo ooo

13. Boh za dva sata odspava koliko ja za celu noć. E zato je on gospodin, a ja klošar.

I ja sam bas dosta siromasan.

14. ТОЛИКО САМСИРОМАШАН ДА МИ ЏЕЛА ПРАВИ ПУДИНГ

15. Zavetnici 58% ko su ovi?
    dss 57%
    ds 50%
    Kakav miks, sreća pa ne glasam.

16. Boli tebe kurac, tebe voze dok ti spavaš na zadnjem sjedištu tvoga auta ooooooooooo ooo oooooooo ooo

Hahahahaha care svaka čast, odlična fora.

17. pazi "neutralnost" b92 vesti pre izbora:

http://s30.postimg.org/x37r0bc2p/ravnopravnost.png

svi su ista govna, koja se ulizuju velikom vodji. kao slobodanu milosevicu, isto.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.