Izbori 2016.

1. . да ли је тачно да је милица заветница била са шешељем јуниором у, да кажем, романтичној вези?

Nije, on je peder, bukvalno.

2. то још важи? баш чудно. али ваљда има пдв-а ако нема царине? увози се по царинској стопи 0, али ваљда мора да се плати пдв?
    ЕДИТ: мада ок, капирам, вероватно се некако ослобађају некако тог пдв-а кроз производњу.

3. Trenutno je gvozdje nenormalno jeftino. Trebao ja da obavim neki razgovor i setim se jednog mog STAAAROG kamenoloma ljubaznog, ja tamo, a ono bager prokopao kanal na ulazu, ispreskacem ja sve to, a ono baja nabio jedno 1000 (ne preterujem) boca za tehnicke gasove od 50 L, i jos ima neke boce, nikad nisam video onakve, metar u precniko, oko pet metara dugacke, gvozdja-zemlji tesko. Verovatno ceka da skoci cena.
    I ja posteno imam neka kola, mislio sam da ih teram na presu, ali vise mi se isplati da ih negde surduknem, pa ce opet da ih vade kad cena bude skocila

4. PDV vazi za sve, samo se ne placa carina na robu iz Kine. Recimo ako preko interneta narucis nesto iz Kine stigne ti postom i ne platis carinu. Samo PDV ako vrednost prelazi cifru od 50e.

5. Auuuu, nisu im valjda ukinula govna. Za ovo ne znam, priznajem. Znam da kada kupis na netu ne placas carinu samo porez.

6. Za kontejnere sa dečijim igračkama ne znam, pričao sam za koks, tj. ugalj što uvozi Železara, ne plaća poreza. Tako da ga tek neće plaćati Kinezi.

A nisu ga ni oni plaćali mamu im, kad su švercovali.

7. Kinez neće kupiti da bi razjebao, ubeđen sam. Da je uzmu, stave u pogon 80% kapaciteta, zaposle radnike, nama puna kapa. PDV, porez na doprinose, struja, gas, ima tu dosta da se prihoduje.

Kako uopšte EU utiče na našu odluku sa Kinom? Mislim čime mogu da nam zaprete?

8. Ne znam, lupam... Sporazumom o stabilizaciji i pridruzivanju, koji, ne znam, lupam, ima odredbe koje se ticu trgovine a odnose na konkurenciju. I, ne znam, lupam, pregovarackim poglavljima, lupam, 6 i, ne znam, dvadeset i neko, o drzavnim subvencijama i privatizaciji...ne znam, lupam

9. Sumnjam da će tako radikalne poteze povlačiti. Ne sarađujemo sa nekim Bugarima već sa Kinezima koji kapiram isto imaju uticaja masovnog.

10. Da, imaju... Dumpingovanim celikom su, lupam, zatvorili jedan Mittal u FR i Tata Steel u GB... Dovezli preko, ne znam, Severnog, lupam, ledenog mora celik za Most na Adi, lupam, jeftinije nego iz Smedereva, ne znam

11. Ja kontam da oni prave sebi uporiste u Evropi. A znajuci njih iz svog posla oni sve planiraju na duge staze. Mital je taj koji sece i razjebava. To u Francuskoj je i kupio da isece. Ne treba uporedjivati Kineze i indijsko govno. Kontam da je Kinezu stalo da sjebe Amere i Evropljane, pojacavaju stisak za muda.

A EU moze da nam kenja jer smo kandidat, pa kao ako non EU kompanija hoce kod nas mora da postuje neke zakone o konkurenciji, ekologiji bla bla. Vrlo lako moze da se desi da namerno naprave cudo od zelezare kao primer kako su oni kao do jaja. Da ucutkaju propagandu. Zajebani su oni, filozofija matora hiljadama godina.

12. Sa njihovim, lupam, jeftinim transportom, Zelezara ce da se preporodi od jeftinih sirovina, sve dok Donjeck, lupam, ponovo ne proradi. A racuna se da je celik proizveden u SRB, pa smo svi zadovoljni, ne znam... Nego na temu izbora, isti ili, ne znam, novi koalicioni partner u Vladi? Lupam, vec tetovirana WC solja ili nouwo gouwno?

13. Bata Sale

Auuuu, nisu im valjda ukinula govna. Za ovo ne znam, priznajem. Znam da kada kupis na netu ne placas carinu samo porez.

Od Kineza preko neta? Plaćaš i carinu i pdv.

14. ovaj rendaim moye slobodno da nam poliye muda svima ovde sa tim nadobudnim stavom

15. Lizem, ne pitam. Svi imamo neke clanske karte. A racunajuci da PUPS membership ne posecuje temu, koga ce sledeceg da izaberu za prvu pratilju?

16. PUPS je sada establishment

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.