Izbori 2016.

1. Samo 10 njih. Ludih, dobro treniranih i naoruzanih. U mraku. Samo 10.

2. Srbija-Sirija

S S

R R

I I

A A

ARIS se dobije od istih slova iz naziva ovih država.

Aris je grčki bog rata.

Amerika je ratovala sa Srbijom. Sad ratuje sa Sirijom. Slučajnost? Ne bih rekao.

3. Nije, on je peder, bukvalno.

Ахахаха! Расни, ти си се наложио жешће на Милицу Заветницу да је по теби свако педер ко јој и само приђе.

4. Aris je grčki bog rata.

Zapravo Ares

5. Čini mi se da sam video tu Milicu zavetnicu u jednom fetiš klubu. Đuskala je oko šipke, vezana oko vrata dugim lancem vrh za iste. Doduše, ne diskvalifikuje je to u mojim očima, već ono što lupeta, ali možda kod nekog stvari stoje obrnuto.

6. Ares se na modernom, srednjovekovnom i koine (poznoantičkom) grčkom čita Aris

7. napravi jednu i sa šarovićem ciklon

8. Ciklon nećeš valjda da glasaš za ove lažne patriote?

9. Apparent off-topic... Jedina neizvesnos vredna debate na 2016elections je, po meni, ne znam, to da li iz vlasti ispada FSB, cuj mene SPS, KGB. Da li ce glasaci novog manjinskog partnera (zamisliti sebe) kod ulaska u novu Vladu biti, lupam, 'TO, USLI SMO', ili vise 'cekaj, ali ja sam glasao protiv??!!'

10. Malopve poved zgvade mi pvosao dzip, vadikalska zastava, unutva dva vadikala, 2 gvave, nijedan vvat i 9 zuba ukupno, sa vazglasa na kvovu tvesti "VVATI SE VOJVODO NA DINAVU PONOVOOOOO" i ovaj sto vozi uzeo mikvofon i peva zajedno sa kasetom i vice "POMAZE BOG BVACO I SESTVE, VVATIO SE VOIVODA!!!!1"

Hm, da li da glasam za njih?

11. RASNI TVOJI ZAVETNICI SU LAŽNE PATRIOTE ŠTA MISLIŠ KO IM POMOGO DA SKUPE POTPISE

12. Hahah dobra fora Sale, umesto r si pisao v, jer vojvoda tako priča :)

13. Trebalo mi je par minuta da skapiram šegu :)

14. ja sam video vulina u separeu sve picke oko njega...

15. Voditelj Oka usrao Pajtića, pita ga što koristite termin "četnik" kao uvreda kada se predratna DS borila protiv komunista hahah

16. bohore jel može neki radule dživdžan sa one teme da se objavi u dživdžanu pozz

17. realno dživdžan bi time radio vrlo korisnu stvar možda odgovorio nekog ko se razmišlja da glasa za onog smrada

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.