Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ja sam se sam odgovorio nakon 5 minuta na njihoboj fb stranici
priznaću vam mračnu istinu i meni je padalo na pamet dok sam imao površno znanje o njemu da možda glasam ali malo kad sam ušao u materiju reko ajde beži u kurac
Lol Gvozd kapiram da se držimo podalje od politike
sve sam bliži glasanju za sns
Ako danas nasmejemo nekoga naša misija je uspela
pls bohore, zamisli samo kolko će dosta je bilo studentskih pičkica da zapeni kad vidi. zar ti to neće nahraniti srce.
ili može da ja napravim stranicu dživdžan radulović a da je dživžo izreklamira
Daj najbolji dživdž radulović
Reklamiraću ti ako napraviš haha
evo pravim lolo
otvaraj gvozdene stranicu i narodu oci
samo da se prosiri malo stranica da privuce kvazi intelektualce hahha pa se popale kakvo ce to pisanje da bude
1500din ti je reklama gvozdene
https://www.facebook.com/D%C5%BEivd%C5%BEan-zbori-Radulovi%C4%87ev-fan-edicija-225217364508381/
Evo stranica stavio sam već par komada pa šerujte neki
Šomi oćeš ti da postaviš reklamu il da palim kómp na tel sam?
Hoću kad mi legne uplata na tekući račun.
Hahaha Gvozdene, optužiće te da si naprednjački bot u najavi ako se brzo pročuje za stranicu, a pročuće se.
Kontate, tekući račun, jer novac teče kroz njega ;)
Ajd pls mrzi me da ustajem
Zadužio nas je ovaj Tarzan XD
pa da, to rade svim ljudima na stranici koji kažu nešto protiv radulovića