Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Preko tel sam brt, ne može se kopirati link na lumii xd
Hahaha ok sad ću ja jbg
hahah koja beda od telefona
Gvozd oćeš i na Lenjivcu reklamu? XD
udri bohore i na lenjivcu i svuda, moramo ovo saseci u korenu
Jebem ti postajem Mylyca admin sam svega
haha može
Ovaj april je neverovatan mesec za Beograd, započeta izgradnja fabrike Meita u Obrenovcu, juče je položen kamen termeljac za prvu robnu kuću Ikee, danas za visoku kulu, za dva dana će biti položen za Hilton, sledeće nedelje za prvi Lidl u Beogradu. To su stotine miliona evra novih investicija u jednom mesecu, preko 5.000 radnih mesta i to dokazuje da radimo pravi posao, da se borimo za svakog investitora i investiciju, da smo efikasni u izdavanju građevinskih dozvola
#srbijapobedjuje
Eno Gvozd, jesam.
hvala :*
Ništa, samo cepaj.
Koliko kamenja su položili u poslednjih mesec dana, počeće Srbija da liči na groblje.
izgradili smo najviše kilometara autoputa od svih evropskih država u zadnje dve godine(svi normalni su izgradili svoje autoputeve pre trijes godina)
haha da
e, gde mogu da pratim dokle su stigli radovi na ovom autoputu do čačka
to kao one vesti na b92, IZNENADIĆETE SE : koja zemlja najviše napreduje na xy listi ekonomsoj nekoj SIJERA LEONE oni fazon grade puteve i uvode vodu u predgrađa glavnog grada brojke skaču višestruko
gvozdene cekaj do veceras da se nakupi malo naroda, pa negde sa laznog profila posalji ili direktno ovima dosta je bilo ili okaci tamo kod njih, u fazonu pokusavaju da nas sruse, ima da plane stranica
pa eto moš ti. Mene su već verovatno zapamtili spemujem im stranicu par dana
Dveri 48 posto
Dss 46 posto
Zavetnici 45 posto
Dje radikali majku vam jebem lopovsku?