Izbori 2016.

1. ma to je namesteno, klasican smesan pokusaj tih smesnih stranaka da uvek ispada da ti se stavovi slazu sa njihovim i onda ko je glupan stane i kazem hmm jbt onda cu za ove da glasam oni se zalazu isto ko i ja...
    tako da ne daj se ps, bolje vojvoda nego ova smejurija gore navedena

2. Pa ne ozb i vojvoda zastupa ove stavove koje sam ja naveo ne znam sto mi ga nije izbacilo? Tj nisam primetio da je ikome, mozda ga i nema tu u ponudi...

Glasacu za vojvodu naravno jer ima plan(kakav je u to ne ulazim) a pred prosle izbore sam bio vojvoda ili ldp koliko god to zvucalo nerealno jer su jedini ostali verni ideologijama.

3. Pseto zar LDP ima ideologiju? Radikali imaju to je bar jasno, Velika Srbija.

4. Pa ima brate. Ne slazem se sa njom uopste ali ceda je javno rekao sve sto je imao: dajte kosovo za eu, ocemo eu, ocemo pedere, ocemo zenu predsednika itd... Doduse ja malo slabije tj skoro nikako ne pratim politicku scenu(na tv-u gledam samo sport, hbo i fox a od novina citam samo zurnal ili sport) pa prihvatam da sam se zajebao ako se nesto promenilo ali bar je tako bilo.

5. Znaš kako, to što si nabrojao meni baš ne deluje kao ideologija LDP-a. To su sve samo opšta mesta, u ostalom kad god sam slušao Čedu u nekim emisijama na tv-u (jesam kreten jebeš mi sve) prepun je nekih metafora, ispraznih floskula. Lik bukvalno osim tog dela sa Kosovom nikad ništa nije konkretno i jasno rekao. Moj utisak, jebem li ga.

6. Rekao je, da je RS genocinda tvorevina.

7. Brate mozda i nije sve ovo rekao ali sam siguran da dodje u emisiju i samo cuti mozes da pogodis 99% njegovih odgovora. Znas sta mozes od njega da ocekujes... Valjda kapiras sta ocu da kazem.

8. Ma kapiram, nego to ne smatram ideologijom već njegovim tripovima jer se on toliko poziva na Đinđićeve ideje i njegovu ideologiju, a prvi Đinđić nikad nije bio u fazonu svih tih sranja koje Čeda izgovara.

9. A jebes mu kevu i djindjicu ni on nije imao neke ideologije osim "evropskog puta". I on je koliko sam ja zapamtio bio demagog i "djilkos" koji svaki odgovor ili izjavu ucini zanimljivom al nemas pojma sta je rekao poput one za kupus i meso pa kao eto je sarma a publika u transu jebi nas zorane ko ga jebe sta jedemo

10. Nema ovde niko nikakvu ideologiju, sve to kako vetar od spolja duva, s istoka ili zapada. I svi kao imaju neke programe... Mene ganjali iz DS-a posle 5. oktobra da se učlanim kod njih, jbg, bio sam tad aktivan u anti-Milošević akciji. Ja pitam lika da mi objasni kako se programski razlikuju recimo DS i DSS. Ovaj me gleda čudno, neki odgovor, kao: pa DS smo mi, a DSS su njihovi, oni. Rekao neka hvala. A baš sam mogao da se nakradem svojevremeno i da pređem posle kod Vučića, i bog da me vidi. Ali ako nećeš da trpiš smrad govana, nemoj da prčkaš po njima, jednostavno.

11. Nema ovde niko nikakvu ideologiju, sve to kako vetar od spolja duva, s istoka ili zapada.

Sa ovim moram da se složim.

12. Iii gde smo mi od ideologija, ovde se bira diktator na 4 godine. Vučić izgradio most. Tadić izgubio 20 miliona evara. Šešelj uveo porez na oružje. Ništa vlada, ništa partija, ništa institucije, kaki kurac.

13. dal za radulovica ili za seselja ja se pitam..seselj bi valjda uveo drasticne promene a to mi se svidja.kaskanje za eu je stvarno dojadilo, uopste nam ne treba eu, a taj proces kod nas ce da traje jos jedno 50 god..normalni ljudi bi nas uveli za 6 meseci.prosto neverovatno sta se desava/..a radulovic bese nije za eu?

14. http://i.imgur.com/ugfNLDz.png

dal za radulovica ili za seselja ja se pitam..seselj bi valjda uveo drasticne promene a to mi se svidja.kaskanje za eu je stvarno dojadilo, uopste nam ne treba eu, a taj proces kod nas ce da traje jos jedno 50 god..normalni ljudi bi nas uveli za 6 meseci.prosto neverovatno sta se desava/..a radulovic bese nije za eu?

15. pusi kurac deriste blentavo..i jebem ti mater obavezno
    ne zato sto si me povredio nego sto si iritantan balavac. to da znas

16. Čekaj, što psuješ?

17. Брт ставио сам слику коју си ти окачио на форум после твог цитата. Зашто срдљив си?

18. http://i.imgur.com/ugfNLDz.png

pusi kurac deriste blentavo..i jebem ti mater obavezno
    ne zato sto si me povredio nego sto si iritantan balavac. to da znas

19. izvini bohore necu vise nikad..

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.