Izbori 2016.

1. Ko su vam direktori preduzeća?
    Pa sve Republikosrpskijanci i Crnogorci hahahaah

Upravljamo vama!

2. Rasni debilišeš se baš

3. Šefovi svih najvećih preduzeća su Srbijanci i poneki Crnogorac, vidi se da si glupi neinformisani Bosanac brt

4. волиш косово патријота си
    волиш војводину аутономаш си

5. Оде глас стецан управнику јбг

6. кад ћете имати своју државу босанци ;)

7. Žao mi Bosanaca, jedino za šta mogu da nas prozivaju su lapsusi, dok se oni dave u svojoj sirotinji i prljavštini, evropski Pakistan jbg

8. Imamo mi svoju Srpsku, kako ste krenuli za 10 godina biće veća od vaše :D

9. Ne verujem, s obzirom na to da Srpska zavisi od srpskog potpisa na Dejtonu, ako budemo morali da se smanjujemo, prvo će Srpska niz vodu. Al' doniraću ja nešto bajatog mesa što m ostalo Srpskoj, da Dodik prehrani Banjaluku do kraja godine.

10. Hahaahah srbijanska sirotinja dolazi u Zvornik i Bijeljinu da sipa benzin hahahaah

11. Hahaahah srbijanska sirotinja dolazi u Zvornik i Bijeljinu da sipa benzin hahahaah

Do skoro su odatle dolazili s kantama. Poyy

12. Normalno da dolazi, pa i Nemci se snabdevaju u Poljskoj, dok Poljaci gladni gledaju jbg

13. https://www.youtube.com/watch?v=yV4RkSBvQ2Y

Ko vas pita da li ćete se vi smanjivati ahahahahha

14. Pa ono, Dodik dolazi svakih par dana u Srbiju da se raspituje hoćemo li i da odnese višak krmiva za prehranu Bosanaca

15. slobodnimediji

Hahaha, probaj i Vaseljensku kad si već tu. Eh, jadni mali Bosanci

16. AHAHAHAHAHAHAH kod nas SNS nije cenzus prešao sa još 2 stranke, kod vas će pičkousti da uzme 30 posto danas hahahahaahha

17. Molićete vi Srpsku da se pripoji jer će to jedino spasiti to malo Srbije što ostane.

Glasaj, samo glasaj :D

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.