Nisi svestan svoje nesvesti gmazu. Dodji na neko okupljanje, sad na leto će se sigurno nešto organizovati, pa ću i ja biti po prvi put. Pa ćeš da vidiš kako ćeš trčati po Adi. Kladim se da bi barem 10 ljudi htelo da te batina.
Kad treba maestro da se banuje prva si kosmo, kad se maestru preti razbijenom glavom i slicno, ne vidis i ne cujes. Tuzicu ovaj sajt bude li me grupica vukajlijasa neposteno savatala 10 na 1, a za 1 na 1 sa Rasnijem sam uvek spreman, sto puta sam ga javno pozvao na to kao Pajtic Vucica na tv duel, ali mali je uvek ignorisao. Mozda je tako i najbolje, jer nisam za nasilje. Mali, nemoj da pretis ni u svoje ime ni u ime drugih, iskulirajmo celu pricu i nastavimo sa izborima. Ti se iskljuci sa teme jer si bosanac a ne srbin
Skočimiše, tom istom metodom su Turci ubijali vaše đedove kad ste se ložili na Karađorđa pre 200 godina, daj nauči svoju istoriju kad već srpsku ne znaš
Čekaj, kako smo se mi ložili na Karađorđa kad smo Bosanci, valjda se ložimo na Mehmed-pašu?
A i valjda se ugasio ustanak dok je došla vijest da je uopšte bilo, jebiga, živimo na čukama.
Ne štima ti tu neka priča.
I usto opet podsećam da je Tvrtko bio katolik, i dao dozvolu velikašima da batinaju podanike dok ne pređu na katoličanstvo, pravi Bosanski "Srbin" lol
Izvoli pa mi udari samar
хаха једва чекам да вам вучић поништи дејтон
Nisi svestan svoje nesvesti gmazu. Dodji na neko okupljanje, sad na leto će se sigurno nešto organizovati, pa ću i ja biti po prvi put. Pa ćeš da vidiš kako ćeš trčati po Adi. Kladim se da bi barem 10 ljudi htelo da te batina.
Ne znam baš da li je sex Servia, ali znam da mu je ceo dvor sastavljen bio od Srbijanaca i Dubrovčana, jer nije mogao da sastavi 10 pismenih Bosanaca
A pritom je Stefan Lazarević sam bar petnaest puta pobedio Bosance, i izveo pokolj Bosanaca u Srebrenici
Ukinuti genocidnu tvorevinu republiku srpsku
Vučić može samo da poklanja po 15 posto svoje teritorije kao npr u Briselskom sporazumu ahahahahahahahahahahahah
E DA
Dnevni podsetnik da su Bosanci izdali svog poslednjeg kralja za, pazi sad, JEDAN KOLAČ hahaha (K Mihailović, Pamiatniki janczara)
Pa ti si totalni degenerik! Koji si fakultet ti završio.
Ja koliko znam ovo je uradio Ratko Mladić.
Da nije bilo nas vi bi sada kosti odmarali na dnu Dunava i Save.
Stavljao Bosancima užarena kokošja jaja na kolena dok nisu crkli kao što Bosanci i trebaju crći, cela ga Srbija slavila posle toga.
Kojih vas skočimiše, vi ni sebe niste mogli izvući od Turaka i Austrijanaca, samo su vam trebe dobre za rasplod gospodara
Kad treba maestro da se banuje prva si kosmo, kad se maestru preti razbijenom glavom i slicno, ne vidis i ne cujes. Tuzicu ovaj sajt bude li me grupica vukajlijasa neposteno savatala 10 na 1, a za 1 na 1 sa Rasnijem sam uvek spreman, sto puta sam ga javno pozvao na to kao Pajtic Vucica na tv duel, ali mali je uvek ignorisao. Mozda je tako i najbolje, jer nisam za nasilje. Mali, nemoj da pretis ni u svoje ime ni u ime drugih, iskulirajmo celu pricu i nastavimo sa izborima. Ti se iskljuci sa teme jer si bosanac a ne srbin
Užarena jaja, hmmm
Ne znam ko je veća budala tu, taj što je to pisao ili ti što vjeruješ u užarena jaja jebena...
Skočimiše, tom istom metodom su Turci ubijali vaše đedove kad ste se ložili na Karađorđa pre 200 godina, daj nauči svoju istoriju kad već srpsku ne znaš
Ja ti ne pretim, ja samo kažem kako će biti. A to 1 na 1 može kad god hoćeš pičko.
Jesu bila tvrdo kuvana?
Ne znam, Rasni, probaj na sebi pa mi javi
dugo nije bilo trošarine na sajtu
Čekaj, kako smo se mi ložili na Karađorđa kad smo Bosanci, valjda se ložimo na Mehmed-pašu?
A i valjda se ugasio ustanak dok je došla vijest da je uopšte bilo, jebiga, živimo na čukama.
Ne štima ti tu neka priča.